Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 4 oktober 2003

Apple herstelt schade met nieuwe software update

Apple heeft een software update uitgebracht voor haar systeem. Deze versie, opnieuw 10.2.8 genaamd, herstelt de schade die sommige Apple gebruikers ondervonden bij de vorige 10.2.8 update. Vorige week woensdag trok Apple update 10.2.8 in, die slechts twee dagen daarvoor was uitgekomen. Er waren talloze klachten, met name over de netwerkfunctionaliteit na de eerste 10.2.8 update.

De toelichting van Apple bij deze nieuwe update is de volgende:

De upgrade is 580 Kb groot en is te downloaden via de ‘Software Update’ (te vinden in ‘Systeem Voorkeuren’). Apple Knowledge Base links: G5-gebruikers klik hier, overige gebruikers klik hier. Informatie over de “Ethernet en batterij patch” kan hier gevonden worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple herstelt schade met nieuwe software update
Sluiten