sctemme
sctemme Nieuws 18 oktober 2003

Apachecon Vroege Vogel-korting bijna afgelopen

Zondag 19 oktober loopt de Early Bird registratiekorting voor Apachecon 2003 af. Deze conferentie vindt plaats in Las Vegas in de Verenigde Staten van 16-19 november aanstaande. Er zijn sessies over de Apache webserver, PHP, Java en XML, over het beheren van websites en het Open Source-ontwikkelproces. Na zondag gaat het tarief $200 omhoog.


Uw redacteur en ondergetekende Sander Temme is uitgenodigd om twee sessies te presenteren: eentje over server performance en de andere over hoe een Apache server kan werken met Zeroconf Networking, onder Macgebruikers beter bekend als Rendezvous.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apachecon Vroege Vogel-korting bijna afgelopen
Sluiten