DeX
DeX Geruchten 9 september 2003

PowerBook- en Panther-update; MacBidouille stopt met plaatsen Apple-geruchten

Slecht nieuws vandaag!

  • De Franse Macsite MacBidouille heeft te kennen gegeven niet langer geruchten op het gebied van Apple en Mac op hun site te plaatsen (zie ook nieuwsflitsen). Voor veel mensen is de site puur een Mac-geruchtensite geworden; wat niet het doel van de beheerders/auteurs is. Verder geeft het plaatsen van heftige geruchten vaak problemen met Apple en ontevreden gebruikers als de geruchten niet uitkomen (aldus MacBidouille).
  • De relatief onbekende site PowerPage.org heeft een artikel met vragen en antwoorden over de nieuwe PowerBook(s). Kort gezegd geven ze aan dat de nieuwe PowerBooks misschien niet op de AppleExpo onthuld zullen worden (maar wellicht wel aangekondigd..)..

Gelukkig is er ook nog positief nieuws; Apple blijft ondertussen nieuwe Panther-builds en 10.2-updates Cupertino uitslingeren! De laatste (op de Apple Developer Connection Website geplaatste) build van Panther is inmiddels 7B59; laatste 10.2-updateversie is 10.2.8 (zie link onderaan).

MacBidouille stopt met Apple-geruchten (zie ook nieuwsflitsen)
PowerPage.org: vragen en antwoorden nieuwe PB’s
Meer informatie nieuwste Panther-build en 10.2-update (ThinkSecret)

Reageer op artikel:
PowerBook- en Panther-update; MacBidouille stopt met plaatsen Apple-geruchten
Sluiten