Plug & Play by Smart

Door: - 10 reacties

De New VW Beetle kwam er als eerste mee op de proppen en vanaf oktober 2003 biedt ook Smart een iPod-carkit in hun standaard accessoirepakket aan. Dus voor diegenen die de Smart vooralsnog een lelijke botsauto vonden, is die vanaf oktober 2003 misschien toch iets aantrekkelijker geworden. Kijk op www.my.smart.com voor meer informatie over de iPod-carkit.

Met de iPod-carkit kan de digitale muziekspeler van Apple in alle Smart-modellen worden geïntegreerd: meer dan een week non-stop muziek – direct via het Smart-audiosysteem. De iPod-carkit wordt uitsluitend als accessoire via het Smart Center verkocht, daar zelf inbouwen niet mogelijk is. Uiteraard heb je zelf een iPod nodig. De in de Smart geïntegreerde iPod-carkit is geschikt voor de Apple iPod met 10 GB & 15 GB.

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  scriptman

  Werken de nieuwe iPods hier dus ook op? Want de 15 is een oude..

 • Profielfoto
  Chowmin

  Op het plaatje geven ze een third Generation iPod weer ;) , dus dat zit wel snor denk ik! Kijk anders voor de zekerheid nog even op hun site! :)

 • Profielfoto
  Anoniem

  Ik hoop toch wel dat ze bij Apple een betere iPod gaan leveren…. anders is deze nieuwe optie een gemiste kans voor Apple en is Smart dus niet zo smart.

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Ik vraag me af of er zoiets universeels bestaad? Ik ben namelijk voor een A3 aan ’t sparen, maar ben niet voor plan dingen in de auto te gaan slopen om de iPod aan te sluiten.. Zo’n carkit is dan super!

 • Profielfoto
  Chowmin

  Nou Shyos, laten we het zo zien…. Beter te laat als nooit! ;)

 • Profielfoto
  Chowmin

  Waarschijnlijk zijn er wel universele iPod Carkits hier en daar te koop, alleen zien deze er 9 van de 10 x niet uit!! En persoonlijk denk ik dat je niet iets lelijks in je A3 en bij je iPod wilt hebben!! :p

 • Profielfoto
  Anoniem

  Wel gezien alle klachten van de iPod…. lijkt het me telkens net te laat!

 • Profielfoto
  Uxmal

  Shyos, wat problemen gehad met je iPod….?
  Ik vind het een super mooie oplossing van Smart. Het gekke was alleen dat toen ik toevallig bij Smart in Utrecht was ze de optie niet kende. Wel kende ze een geintegreerd systeem wat soortgelijk gemonteerd werd maar alleen in Duitsland leverbaar was en 1 op 1 in het Nederlands was gekopieerd zonder onderzoek of het ook in ons landje leverbaar was. Maar dit zou toch geen probleem moeten zijn. Weet iemand het al? ???

 • Profielfoto
  bedrocks

  Ik weet niet waar ze de info vandaan hebben, maar vandaag bij SM a’dam geweest en daar wisten ze dat alleen in Frankrijk de ipodcarkit wordt geleverd.

  Jammer, misschien als het daar een succes wordt, dan krijgen de nl center’s het ook in de toekomst.

  Ben wel erg teleurgesteld, want net een ipod gekocht en ben al 1.5 jaar een Smartrijder..:( :( :(

 • Profielfoto
  Prohibit Art

  weet iemand hoe duur zo’n ding is ?