omt_admin
omt_admin Nieuws 24 september 2003

Plug & Play by Smart

De New VW Beetle kwam er als eerste mee op de proppen en vanaf oktober 2003 biedt ook Smart een iPod-carkit in hun standaard accessoirepakket aan. Dus voor diegenen die de Smart vooralsnog een lelijke botsauto vonden, is die vanaf oktober 2003 misschien toch iets aantrekkelijker geworden. Kijk op www.my.smart.com voor meer informatie over de iPod-carkit.

Met de iPod-carkit kan de digitale muziekspeler van Apple in alle Smart-modellen worden geïntegreerd: meer dan een week non-stop muziek – direct via het Smart-audiosysteem. De iPod-carkit wordt uitsluitend als accessoire via het Smart Center verkocht, daar zelf inbouwen niet mogelijk is. Uiteraard heb je zelf een iPod nodig. De in de Smart geïntegreerde iPod-carkit is geschikt voor de Apple iPod met 10 GB & 15 GB.

Reageer op artikel:
Plug & Play by Smart
Sluiten