DeX
DeX Nieuws 13 september 2003

Nog 2 dagen.. and counting!

Kijk hem grijnzen, die Steve.. Hij weet dingen die 99.9% van de Mac-gebruikers niet weet.
Onder zijn leiding worden dagelijks nieuwe builds van het splinternieuwe Mac OS X 10.3 codename Panther gemaakt, getest en weer verbeterd; onder zijn leiding worden de employees in Cupertino gedwongen hun mond hermetisch dicht te houden over de zaken die in de kelders van de gebouwen op 1 Infinite Loop plaatsvinden.
Nog 2 dagen en ook wij zullen het weten. Wanneer wordt Panther losgelaten? Komt de iTunes-muziekservice naar Europa? Wordt er weer een nieuwe PowerBook uitgebracht met de welbekende uitspraak O yeah, one more thing…?

Het enige wat we kunnen doen, is wachten. . . Lees meer over Panther en de Expo bij AppleInsider

Reageer op artikel:
Nog 2 dagen.. and counting!
Sluiten