omt_admin
omt_admin Nieuws 8 september 2003

Nieuwe iMac’s zijn uit

Apple heeft zojuist de iMac’s ge-upgrade, zoals is te zien in de Apple Store. De iMac lijn is in januari voor de laatste keer ge-upgrade. Als low-end iMac is er nog steeds de 15″ iMac, die op 1 Ghz draait. Opvallender zijn de twee 17″ iMac’s, welke allebei een 1,25GHz G4 bezitten. Wel beschikt de 15″ nu ook over DDR geheugen.

Niet alleen de CPU is ge-upgrade. Ook hebben de twee nieuwe 17″ iMac’s ieder een nieuwe 3D kaart, namelijk een NVIDIA GeForce FX 5200 Ultra, wat een flinke vooruitgang is, ten opzichte van een GeForce 4MX. Daarnaast is deze lijn iMac’s ook geschikt gemaakt voor Bluetooth en Airport Extreme. Een ander opvallend aspect is de ondersteuning van USB 2.0 op alle modellen.

Reageer op artikel:
Nieuwe iMac’s zijn uit
Sluiten