Nieuwe Apple Cinema Displays?

Door: Jan David Hanrath - 6 reacties

AppleInsider is een stille hint opgevallen, die wel eens nieuwe Apple Cinema Displays in november 2003 zou kunnen betekenen.

Bij het Build to order-programma van Apple staat de Apple Powerbook 15″ op 3-5 business days; wat in een schril contrast staat met de Early November van de 23″ Cinema Display. Er is dus een grote kans aanwezig dat het hier gaat om een nieuw model (die wellicht beter bij de PowerMac G5 past), aangezien je zou verwachten dat de huidige reeks Displays toch redelijk op voorraad zou moeten zijn. We zullen zien!

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Yves

  Probeer maar eens een DVI naar ADC adapter te bestellen:eveneens “early november” ???

 • Profielfoto
  Pier

  Was te verwachten, de huidige modellen passen wat uiterlijk betreft natuurlijk niet meer naast de G5.

 • Profielfoto
  TheBT

  Vind dat het uiterlijk van de “oude” schermen nog wel redelijk goed past bij de G5. Toch zeker en vast veel beter dan het wit toetsenbord en muis! Waarom geen zwart Pro Keyboard zoals vroeger bij de PM G4?:(

 • Profielfoto
  Thijs

  Bij apple.com misschien nog 3-5 bussiness days maar hier in .nl is het inmiddels al 10-15 werkdagen voor zowel de 1.25ghz met en zonder SD.:(

 • Profielfoto
  justketchup

  En…. de “actie’ bij x-alt.nl :D

  Het bewijsmateriaal hoopt zich op :p

 • Profielfoto
  KR1275

  Ze zijn wel mooi om te zien, maar qua techniek volledig achterhaald (in vergelijking tot bijvoorbeeld Eizo en Sony) en de prijzen zijn ook veel te hoog. Voor 900 euro heb je een fantastische Eizo L767 of Sony SDM-HX93 die beduidend sneller en gedetailleerder zijn.