Next: 7B74!

Door: DeX - 7 reacties

Het verbaast mij steeds opnieuw met welke snelheid Apple builds van Panther, Xcode en zelfs het ‘oude’ Mac OS X 10.2 (update 10.2.8 is gisteren uitgebracht) naar buiten weet te brengen. De laatste build van Mac OS X 10.3 Panther die via de Apple Developer Connection naar buiten is gebracht, is 7B74 (die van Mac OS X Server 10.3 is overigens 7B72). Apple is momenteel zeer waarschijnlijk bezig met het prepareren van de Final Candidate: de seed notes van Panther en Xcode bevatten geen specificaties van bugs meer. MacNews.net.tc doet de volgende voorspellingen:

24 oktober zou een logische datum kunnen zijn, aangezien er een hele filosofie (/strategie) achter de release-data van het Mac OS X-besturingssysteem zit. Iedereen herinnert zich 24 maart: X-Day nog wel. En het verhaal van Steve over three, six en nine o’clock. Volgens mij zitten we op de negen en gaan we in oktober de klok rond naar de 12. Eindelijk!

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  nankovic

  i want my dope! :)

 • Profielfoto
  Klaas Geert

  And i want it now!!! :)

 • Profielfoto
  Stof

  De klok van Steve stond voor de twaalf maanden die na de introductie van OSX 10.0 nodig zouden zijn voor de transitie. Met OSX 10.1, plm een jaar later, was het twaalf uur en was de transitie zogenaamd compleet. ???

 • Profielfoto
  Sixer

  7B74, evenals 7B68, is supersnel en zeer stabiel. Het enige verschil tussen de twee tot nu toe is dat 7B74 een zilveren, glanzend Apple logo laat zien in het opstartvooruitgangspaneel (zo da’s me een leuk galgwoordje zeg!). Ik kan niet wachten tot 10.3 uitkomt. De snelheidsverhoging is gigantisch en eigenlijk weet ik nu pas wat m’n G4 waard is.

 • Profielfoto
  Ganymedus

  7b74 is een vrij recente update. Maar ik hoorde ergens op de chat dat deze ook een duidelijke verandering had in mail. Maar daar kan ik niks over zeggen want ik heb hem zelf nog niet gezien.

 • Profielfoto
  Brain_salad

  In een eerdere verzie die ik had gedownload wilde ik een acount van m’n broertje wissen. Gelijk heel de computer gewist. ik hoop dat ze deze hebben gevonden want het is geen leuke bug….

 • Profielfoto
  Pasav

  7B80 is erg stabiel:) nu nog wachten op de GM 7B85:)