DeX
DeX Nieuws 23 september 2003

Next: 7B74!

Het verbaast mij steeds opnieuw met welke snelheid Apple builds van Panther, Xcode en zelfs het ‘oude’ Mac OS X 10.2 (update 10.2.8 is gisteren uitgebracht) naar buiten weet te brengen. De laatste build van Mac OS X 10.3 Panther die via de Apple Developer Connection naar buiten is gebracht, is 7B74 (die van Mac OS X Server 10.3 is overigens 7B72). Apple is momenteel zeer waarschijnlijk bezig met het prepareren van de Final Candidate: de seed notes van Panther en Xcode bevatten geen specificaties van bugs meer. MacNews.net.tc doet de volgende voorspellingen:

24 oktober zou een logische datum kunnen zijn, aangezien er een hele filosofie (/strategie) achter de release-data van het Mac OS X-besturingssysteem zit. Iedereen herinnert zich 24 maart: X-Day nog wel. En het verhaal van Steve over three, six en nine o’clock. Volgens mij zitten we op de negen en gaan we in oktober de klok rond naar de 12. Eindelijk!

Reageer op artikel:
Next: 7B74!
Sluiten