MacAttack
MacAttack OMT Specials 14 september 2003

MacOSX.nl-themes voor je T610

MacOSX.nl is momenteel de grootste Macsite van de Benelux (met meer dan 2500 geregistreerde gebruikers!), en daar zijn we trots op! De meeste leden hier zijn die hard-fans en dragen dat dan ook graag uit.

Speciaal voor die leden heeft M-Jay op zijn site een MacOSX.nl-theme geplaatst voor bezitters van een SonyEricsson T610. Vanaf nu heb je dus op elk moment van de dag MacOSX.nl op zak!

Voor diegenen die dinsdag in Parijs zijn zal het nu nog gemakkelijker zijn om andere leden van MacOSX.nl te herkennen. Behalve dat je ze zal herkennen aan de gebruikelijke harem mooie vrouwen die hen omsingelt, zal je ze ook met een gelukzalige glimlach naar hun T-610 zien staren.

Bekijk de themes
MacOSX.nl mobile
SonyEricsson T610

Reageer op artikel:
MacOSX.nl-themes voor je T610
Sluiten