Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 15 september 2003

iTunes Music Store op TV

In de serie ‘de mens achter de economie’ gaat het vanavond in het programma ‘Nieuw Economisch Peil’ over de malaise in de muziekindustrie. Als alternatief zal er gekeken worden naar het succes van Apple’s iTunes Music Store in de Verenigde Staten. Interessant dus voor de betere fanaat om te kijken hoe er gesproken wordt over ons aller Apple.
Geen tijd vanavond en ook geen videorecorder? Geen paniek want op de website van ‘Nieuw Economisch Peil’ staan alle uitgezonden programma’s in (breedband)video met toelichtingen, foto’s en verwijzingen. Veel kijkplezier!

Zender: Nederland 3
Tijdstip: 20:03 tot 20:32
Omroep: RVU/TELEAC/NOT

iTunes Music Store
Nieuw Economisch Peil

Update 17-9
Inmiddels is de stream online gezet. Hieronder in breedband en smalband. Apple komt aan bod bij 6m 5sec. Tel de fouten die de directeur van Apple Nederland maakt.
breedband
smalband

Reageer op artikel:
iTunes Music Store op TV
Sluiten