Hou je Mac wakker met Jiggler

Door: DeX - 7 reacties

Één van mijn favoriete softwarehuizen voor de Mac is Stick Software. Zij weten namelijk de meest nutteloze (maar wel grappige) software te maken die er voor de Mac beschikbaar is. Zoals Stick Software het zelf zegt: Anti-productivity tools for the discerning user.
Desalniettemin zou het programma Jiggler nog best eens zijn nut kunnen bewijzen. Bijvoorbeeld bij lange installatieprocedures of bij het down-/uploaden van grote bestanden. Jiggler zorgt er namelijk voor, dat je Mac niet gaat sluimeren (bij de bekende screensaver-hoeken kun je alleen aangeven dat de screensaver niet geactiveerd wordt). Dit doet Jiggler door je muis af en toe (je mag zelf aangeven wanneer precies) een duwtje te geven.. Briljant idee toch

Jiggler
Download Jiggler 1.0 (freeware)

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  unSOUND

  Ooooh zalig!

  ik ben gek op nuttelose kleine apps! vooral als ze gratis zijn…

  ik heb rond het beeldscherm van mijn pc kerstverlichting hangen,
  ook zo’n nutteloos progje van 32 kb…

 • Profielfoto
  bassbug

  (Kleine) nuttige apps zijn zelfs NOG grappiger!:)

  Ik gebruik bijv. :
  * Metereologist
  * Synergy
  * Menumeters
  * Wiretap
  * Virtual Desktop

  Ik zoek nog een *klein* alarmpje met bericht op scherm op een bepaalde tijd. Alles wat ik geprobeerd heb waren of te fors (kwa kb) of te ingewikkeld. Op de PC op mijn werk had (ben het kwijt!) ik prg MiniNote. Super klein & handig

 • Profielfoto
  Josh

  Dezelfde lui van Measles! (Geschreven in dit forum) Ik heb ermee gespeeld maar van familie op strenge toon aanmerkingen gehoord toch zulke onzin te bedrijven. Dan alleen maar ’s nachts…

 • Profielfoto
  Ruben

  Inderdaad tamelijk nutteloos… je kan toch gewoon instellen of je Mac in slaapstand springt of niet? Of ben ik nou gek?

 • Profielfoto
  DeX

  jamaar dit is voor luie mensen:P

 • Profielfoto
  crazy ivan

  Of je zet je screensaver uit… ???

 • Profielfoto
  Rasheed187

  Nou, ik vind het wel cool, wel handig.
  Check vooral ook die eyeballs app. :p