Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 16 september 2003

Apple introduceert Bluetooth muis en toetsenbord

Steve Jobs heeft op de Apple Expo in Parijs tijdens zijn fameuze keynote een ‘Wireless Keyboard’ en een ‘Wireless Mouse’ geintroduceerd. De geruchten waren er al veel langer, maar nu zijn ze er dan ook. Beiden werken met Bluetooth, waardoor je in alle mogelijke houdingen je Mac kan bedienen.
Het toetsenbord is uiterlijk gelijk aan het nieuwe toetsenbord van de eMac. Er gaan vier AA alkaline batterijen in, die het volgens Steve Jobs 9 maanden volhouden. Het toetsenbord kost 79 euro en is over twee weken verkrijgbaar.
De muis werkt op twee AA alkaline batterijen die het 3 maanden volhouden. De muis lijkt uiterlijk erg op zijn voorganger en dat betekent dat hij niet twee knoppen heeft en ook geen scrollwheel. De muis kost 79 euro en is ook over twee weken verkrijgbaar.
Een groot voordeel is dat zowel muis als toetsenbord uitgezet kan worden, wat natuurlijk batterijen spaart.

Apple Wireless Mouse en Keyboard

Reageer op artikel:
Apple introduceert Bluetooth muis en toetsenbord
Sluiten