Winnaar T-shirt design contest!

Door: Adriaan Mol - 15 reacties

De winnaar van de wedstrijd is geworden: Julian Wegkamp, met “Loading macosx…”. Zie hier de 4 keuzes die gekozen zijn door de redacteuren en moderators van het forum. De uiteindelijke uitslag is gemaakt door stemmen van de MacOSX.nl leden.

Ik ben nu druk in onderhandeling met een drukkerij die voor mij vrijwel alles kan regelen (drukken, afrekenen en verzenden). Deze drukker bedrukt de shirts met Flock materiaal, dit ziet er mooi uit, maar het nadeel hiervan is dat er niet veel kleuren en zeker geen kleurverlopen gebruikt kunnen worden. Ik verwacht volgende week het één en ander rond te hebben.

Julian Wegkamp, gefeliciteerd! Je krijgt nog van ons te horen.

Reacties

15 reacties
 • Profielfoto
  Sixer

  Gefeliciteerd!

 • Profielfoto
  Amsterdam

  Julian gefeliciflapstaart! :D

 • Profielfoto
  Ra

  Proficiat met deze overwinning!

 • Profielfoto
  GodzillaPresley

  GeHeelVeeliciteerd:)

 • Profielfoto
  Urbin Design

  Loading Julian… Van Harte;)

 • marc1966

  Julian, GEBAK!:p

 • Profielfoto
  Syndic

  En volgende meeting ff een rondje bier hè :p ;)

 • Profielfoto
  lsmisch

  wasookhetmooisteensobersteontwerp.

 • Profielfoto
  dennis

  You’r tha Best :p ;)

 • Profielfoto
  tomfeys

  proficiat

 • Profielfoto
  remier

  Gefeliciteerd, een goede winnaar!:D

  Is er al een richtprijs?:p

 • Profielfoto
  Peertie

  Allereerst Julian gefeliciteerd! Een terechte winnaar. Ik ben alleen bang dat het ontwerp zo niet uitgevoerd kan worden, want met Flockprint kunnen er geen verlopen gedrukt worden (uitsluitend volvlakken), zoals ook in de inleiding staat. En dit terwijl het verloopraster juist een wezenlijk onderdeel van het ontwerp is. Het zou dan wel kunne, maar in plaats van 1 drukkleur zou je dan 12 (!) drukkleuren moeten gebruiken… Mijn advies is dan ook om het gewoon conventioneel te zeefdrukken (met rasters). Dat kan tegenwoordig met een prima kwaliteit, dus daar hoeven we het niet voor te laten en het is nog goedkoper ook!;)

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Peertie, weet jij een goed bedrijf die dit allemaal kan regelen dan?

 • Profielfoto
  rotjong

  heeft nog iemand de lege shirts voor me
  ik had een ideetje voor me eigen website

  10Q

 • Profielfoto
  Peertie

  Een goed bedrijf die dit allemaal regelen kan? Ik ken er wel een paar in de omgeving van Dordrecht (daar woon ik), maar je kunt ook gewoon in de Gouden Gids zoeken naar zeefdrukkers bij jou in de buurt. Maar InterGift en Kerdel Zeefdruk, alletwee in Zwijndrecht, zijn hele goeie.