Adriaan Mol
Adriaan Mol OMT Specials 12 augustus 2003

Winnaar T-shirt design contest!

De winnaar van de wedstrijd is geworden: Julian Wegkamp, met “Loading macosx…”. Zie hier de 4 keuzes die gekozen zijn door de redacteuren en moderators van het forum. De uiteindelijke uitslag is gemaakt door stemmen van de MacOSX.nl leden.

Ik ben nu druk in onderhandeling met een drukkerij die voor mij vrijwel alles kan regelen (drukken, afrekenen en verzenden). Deze drukker bedrukt de shirts met Flock materiaal, dit ziet er mooi uit, maar het nadeel hiervan is dat er niet veel kleuren en zeker geen kleurverlopen gebruikt kunnen worden. Ik verwacht volgende week het één en ander rond te hebben.

Julian Wegkamp, gefeliciteerd! Je krijgt nog van ons te horen.

Reageer op artikel:
Winnaar T-shirt design contest!
Sluiten