Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 24 augustus 2003
Leestijd: 1 minuut

Weg met Windows virussen in je mailbox!

Naast mijn dagelijkse dosis spam die Apple’s Mail prachtig in het Junk mapje stopt, krijg ik de laatste paar dagen ook extreem veel virussen in mijn mailbox. Natuurlijk hebben deze Windows virusjes totaal geen effect op ons systeem, maar het is wel vervelend, een hele mailbox vol met hun rotzooi.

Vanaf nu gooit mijn Mail alle virussen ook in de Junk map, dit heb ik gedaan door een nieuwe Rule aan te maken, lees verder hoe dit binnen enkele seconden is gedaan.

Ga naar de Voorkeuren van Mail. Kies dan “Rules” (of “Regels”). Maak een nieuwe aan, zoals in het plaatje hieronder.

Het gaat hierom de twee teksten die moeten voorkomen in de inhoud van de mail:
infection: W32/[email protected]
See the attached file for details

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weg met Windows virussen in je mailbox!
Sluiten