sctemme
sctemme Nieuws 26 augustus 2003
Leestijd: 1 minuut

Steve Jobs geeft Keynote AppleExpo

Volgens MacCentral zal Steve Jobs op 16 september een Keynote Speech geven bij de opening van de AppleExpo in Parijs. Je hebt een speciale badge nodig voor toegang tot de Keynote: je kunt je daarvoor opgeven op de Apple Expo site. Er blijkt helaas geen Nederlandse versie van deze pagina te bestaan… Die ochtend per Thalys aankomen gaat helaas niet lukken volgens de NS (wiens reisplanner overigens de hik krijgt in Safari), maar wie de avond ervoor komt aanrijden zou voor 35 euro kunnen verblijven in het Formule 1 Hotel vlak naast de Périférique: spartaans doch betaalbaar. En dan maar hopen dat je op de terugweg niet vast komt te zitten in een truckers staking, zoals mij de laatste keer overkwam…

Ga je naar de Expo en lijkt het je leuk om andere MacOSX.nl bezoekers tegen te komen (of wil je juist weten wie je moet ontwijken…), meng je dan in de Expo-discussie op het forum.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Steve Jobs geeft Keynote AppleExpo
Sluiten