Steve Jobs geeft Keynote AppleExpo

Door: sctemme - 9 reacties

Volgens MacCentral zal Steve Jobs op 16 september een Keynote Speech geven bij de opening van de AppleExpo in Parijs. Je hebt een speciale badge nodig voor toegang tot de Keynote: je kunt je daarvoor opgeven op de Apple Expo site. Er blijkt helaas geen Nederlandse versie van deze pagina te bestaan… Die ochtend per Thalys aankomen gaat helaas niet lukken volgens de NS (wiens reisplanner overigens de hik krijgt in Safari), maar wie de avond ervoor komt aanrijden zou voor 35 euro kunnen verblijven in het Formule 1 Hotel vlak naast de Périférique: spartaans doch betaalbaar. En dan maar hopen dat je op de terugweg niet vast komt te zitten in een truckers staking, zoals mij de laatste keer overkwam…

Ga je naar de Expo en lijkt het je leuk om andere MacOSX.nl bezoekers tegen te komen (of wil je juist weten wie je moet ontwijken…), meng je dan in de Expo-discussie op het forum.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  Josh

  Elke reis in den lande gaf mij al een irritatie vooraf met die NS-planner middels Safari. Leuk bevestigd te zien te krijgen!

 • Profielfoto
  petertje

  Op Macfan staat een verslag over 3 initiatieven om met de bus naar de Apple Expo af te reizen en de speech van Jobs te kunnen volgen!
  http://www.macfan.nl/art.lasso?item=34718

 • Profielfoto
  dennis

  Zouden ze hier Panthers gaan uitdelen?
  Ik weet niet meer of het september of december was dat ie uitkwam…

  Dennis

 • Profielfoto
  wilfred

  Gaat hier nog een live-stream van worden uitgezonden zoals bij de keynote in februari en de Developers Conference?

 • Profielfoto
  sctemme

  Als ik het me goed herinner doet Apple dit voor de Europese speech doorgaans niet… hangt er voornamelijk van af of ze denken dat het Amerikaanse thuisfront er wat aan heeft, en aangezien de keynote zal vallen op 4AM Eastern / 1AM Pacific verwacht ik eerder een ‘ingeblikte’ Quicktime stream. Kunnen ze ook meteen het boe-geroep van de Europese dealers eruit filteren. :p

 • Profielfoto
  joepmac

  > Kunnen ze ook meteen het boe-geroep van de Europese dealers eruit filteren.

  100%waar ..

 • Profielfoto
  superrick

  gaat panther ons dan toch al in september berijken of wordt het de nieuwe 15″ powerbook????? ???

 • Profielfoto
  Malenfant
 • Profielfoto
  HSL

  what about panther op de nieuwe 15″ PowerBook.

  heheheh