Powerbook 17″ prijzen verlaagd!

Door: sky61084 - 11 reacties

Volgens MacGadget heeft Apple vandaag in verschillende Europese landen de prijs van de Powerbook 17″ verlaagd. In Duitsland is de prijs verlaagd met 300 euro tot 3710 euro, in Oostenrijk betaal je voor de Powerbook 17″ nog 3840 euro (komt van 4200 euro) en in Zwitserland gaan er 200 Zwitserse franken af tot 5199 franken.

Benieuwd wanneer de Benelux aan de beurt is?

Voor de gelukkigen onder jullie (zoals ik): wat zijn tot nu toe de reacties op dit godsgeschenk?

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  Thijs

  Dat ze de 15″ ook ff doen

 • Profielfoto
  Frank ter Braak

  Is het niet vaak dat prijsverlagingen voorafgaan aan nieuwe uitvoeringen? Binnenkort nieuwe 12, 15 en 17″ Powerbooks?

 • Profielfoto
  Thijs

  Dat zou eventueel kunnen ja, overigens zie ik dat ‘wij’ in Nederland sowieso al niet zo duur waren. Die 17″ is hier al een tijdje 3800,-…..

 • Profielfoto
  HSL

  ja frank heel binnenkort!! :D:D

  hoop ik ???

 • Profielfoto
  dennis

  HS-L denkt aan parijs?!;-)

 • Profielfoto
  mrious_be

  Of ze krijgen door dat er niet meer al te veel mensen veel geld aan een “achterhaalde” G4 willen uitgeven (en dus wachten op de G5 Powerbooks).
  De Titanium Powerbooks zijn nu eenmaal professionele laptops en kosten veel geld… misschien wel te veel geld te weten dat er oude architectuur en oudere processoren inzitten.

  :)

 • Profielfoto
  beammeup

  sorry hoor, maar kun je mij vertellen wat er achterhaald is aan een geweldige Powerbook, met superbrilliant 17″ scherm, 1024MB werkgeheugen, 60GB HD en een interne CD/DVD brander?
  De G5 gaat nog een tijdje op zich laten wachtten, zeg maar tegen de tijd dat ‘we met deze al weer geld genoeg verdient hebben er probleemloos een nieuwe voor naast kunnen zetten.
  Apple had natuurlijk geen rekening gehouden met ‘krenten’.
  ???

 • Profielfoto
  beammeup

  de nieuwe G4 Alubooks zullen allemaal op kloksnelheden tot 1,33GhZ draaien. :D
  x 2 praat je dan in PC snelheden toch over ±2,5GhZ.
  Genoeg?

 • Profielfoto
  Ganymedus

  Hmm klinkt goed, ik kan wel een laptop gebruiken. Als ze nu eens de ibook naar de G4 gingen trekken….:P
  Ik heb trouwens nog niks van die kortingen cq prijswijzigingen gezien hier in nederland, of bij onze vlaamse vrienden.:( Weet eimand nog een leuke duitse inet winkel?

 • Profielfoto
  joepmac

  Je wil toch geen AZERTY keyboard… Blech…

 • Profielfoto
  Paine

  Apple had natuurlijk geen rekening gehouden met ‘krenten’.

  Wat ze IMHO beter wel kunnen doen. Ik heb welliswaar een iBook aangeschaft (valt nog te doen). Maar een G5??? Ik heb er 3 maanden mee rondgelopen (met het idee om er een te kopen). Maar als ik nu nog eens goed nadenk, kan ik eerlijk gezegd de voordelen tegenover de prijs niet goed vinden. Voor Mac OS X doe ik het niet want ik werk liever met Linux, ook op mijn iBook. Dus voor mij is een pc veel gunstiger om aan te schaffen.

  Aan de andere kant. Ik ervaar Mac OS X als een lomp OS. Maar dat komt misschien doordat mijn iBook ietwat aan de trage kant is, G3 700MHz. En het zal ongetwijfeld een heel stuk vlotter werken op een G5. Desondanks kan ik niet aan de interface wennen.