Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 5 augustus 2003

Mac OS X 10.3: Zip ingebouwd, weg met StuffIt?

Het begint erop te lijken dat Apple, net zoals ik, het tijd vindt voor een andere standaard in bestandscompressie dan StuffIt. In de laatste build van Mac OS X 10.3 Panther is te zien dat er in het File-menu van de Finder een nieuw item staat: Archive.

Het archiveren maakt van de file van je keuze een .zip-file, in een copy-venster.

Ik kan me voorstellen dat de jongens bij Aladdin Systems, de makers van StuffIt, hier niet blij mee zullen zijn, daar ze hierdoor behoorlijk wat markt kunnen verliezen. Wel zit de StuffIt Expander standaard nog bijgevoegd in de Utilities map in de programma’s.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mac OS X 10.3: Zip ingebouwd, weg met StuffIt?
Sluiten