omt_admin
omt_admin Nieuws 11 augustus 2003

Mac als Web kiosk

Webkiosk is een, makkelijk configureerbaar, stukje software waarmee je in een handomdraai een mac omtovert in een webterminal. Ideaal voor op een beurs of te gebruiken in een museum, een internet café of bedrijf. De fullscreen browser (waarom heeft Safari dit niet??) heeft onder andere een rotsvaste wachtwoord beveiliging, programma schakel bescherming, het toelaten en blokkeren van domeinen en tabbed browsing. Webkiosk is gebaseerd op de KHTML engine en maakt gebruik van Apple’s WebKit Framework. Het kan zelfs je Finder vervangen en kan via de ScreenSaver optie ingeschakeld worden. De toepassing is in principe 1 sessie gratis te gebruiken meerdere sessies kost je 19,99 euro.

Webkiosk (nu versie 2.1.1) wordt gemaakt in Duitsland bij iToast

Reageer op artikel:
Mac als Web kiosk
Sluiten