ComputerWorld.com: “Apple reasonable alternative to Wintel”

Door: - 5 reacties

Het wordt een beetje ééntonig, maar de ‘computerworld.com’ vond het tijd om de meest bekende Mac-mythes de wereld uit te helpen en hun leespubliek de
‘harde feiten’ te presenteren. Laten die nou net een érg gunstig alternatief zijn ten opzichte van de bekende Wintel systemen! Daarna volgt wederom uitleg over Unix, OSX en alle (bij ons) bekende feiten.

Nu mag je toch wel spreken over een echte trend, dacht ik zo!

Lees het hele verhaal hier

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Elger

  in ieder geval wel op de frontpage hier:P Maar goed nieuws kan geen kwaad he;)

 • Profielfoto
  Mmmarco

  Ja das waar. Ik blééf maar goed nieuw tegenkomen.En verder was het hiervoorop toch al een beetje stilletjes qua nieuws. Als het te veel is (of te positief wordt, plak het maar tussen de reacties, people! Of nog beter “verdring” het door je eigen artikeltjes! :p

 • marc1966

  Met argusogen zit ik de laatste 3 artikelen te lezen, krijg er ook een beetje naar gevoel van in mijn buik.
  Moeten wij als Macgebruikers dan ons straks op gaan maken voor de vele virusaanvallen die nu het wintendokamp bestoken? Ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken dat ‘programma-update’ iedere avond automatisch zijn patches en dergelijke gaat ophalen, want gerenomeerde virus-hackers zullen ook best in staat zijn om ons geliefde systeem te ondermijnen! In elk systeem zit namelijk fouten, wat niet erg is, want die worden gemaakt door mensen. En fouten maken is …
  Een voordeel zit er wel aan! De meeste softwareontwikkelaars die Apple in de laatste jaren hebben laten vallen zullen nu toch weer om de tafel moeten om zich te beraden wat zij nu gaan doen. Maar willen wij dat wel? Of zullen wij hen nu een schop geven?

 • Profielfoto
  Mmmarco

  De marketingswetten (waaronder ook Apple onderhevig is) schrijven ‘niet groei’ aan als achteruitgang. En dat verdiend Apple zeker niet. Ik zou het niet erg vinden als apple voor als zijn moeite wordt beloond met een verdubbeling van marktaandeel. Dat is daarna nog steeds maar 6%!

 • Profielfoto
  Peter O

  Ga door Adriaan en je colega’s! Ik ben er ditmaal ingekomen met mijn Blackbird 540c met Netscape 3.0.1 Lachen joh!
  En dan zeggen dat de Mac niet werkt? M^ç®øßøƒÝ sucks!