Alweer een nieuwe build van Panther

Door: - 4 reacties

Build nummer 7B21 van Panther is nog maar net uit, en Think Secret heeft een artikel over weer een nieuwe build van Panther die klaarblijkelijk ge-“seed” is. Het gaat hier om build 7B28.

Veranderingen zijn er in elk onderdeel van het OS, maar specifieke verbeteringen worden niet genoemd. Wel is er veel werk gedaan in de volgende onderdelen: AFP, CUPS, AppKit, Web Services, QuickTime, Mail, System Events, Printing, Web Core, HI Toolbox, Carbon Core, Kernel, Address Book, Launch Services, OpenGL, Chinese Input Method, AppleScriptKit, Graphics Drivers, Script Editor, Finder, Character Palette, Core Audio en de Navigation Services.

Tegelijk met deze “seed” heeft Apple ook Jaguar versie 10.2.7 (codenaam: Smeagol) uitgebracht voor testers en developers. Deze update zou ondersteuning moeten hebben voor de PPC970 cpu (G5).

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  joepmac

  benieuwd..

 • Profielfoto
  jozefh

  Mijn ervaring bij Aplle is wanneer er een nieuwe versie op de markt komt , je beter maar even uitstelt voor aanschaf.Meestal zitten er nog behoorlijk veel fouten in die na enkele weken door echte gebruikers aangekaart en ook opgelost worden.Waarom wordt 10.2.7 niet voor iedere aplle gebruiker vrij gegeven onder een update ?
  Ik weet zeker dat er dan een 10.3.0 op de markt komt die gelijk een tijdje mee kan.

 • Profielfoto
  joepmac

  de ontwikkeling van de 10.2.7 update loopt parallel aan die van 10.3… ze hebben weinig met elkaar te maken

 • Profielfoto
  koen

  Hmm,

  Wie moet 10.2.7 nu testen? De G5 is nog niet eens uit:D