Status Symbol 1.0: iChat AV status weergave programma

4 reacties

Status Symbol 1.0 1.0 is een standalone programma, geen systeemvoorkeuren paneel, die jouw iChat AV status regelt. Het programma-tje kan bijvoorbeeld aandelen, het weer, persoonlijk, iTunes, iChat en systeem informatie weergeven als iChat status. Status Symbol biedt je ook de mogelijkheid om snel je status in te stellen met de volgende handelingen; eten, slapen, werken, boodschappen, sporten en vergaderingen. Voorlopig is het programma alleen nog maar in het engels te gebruiken. Status Symbol 1.0 is ‘donationware’.

Status Symbol 1.0 Website

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  Lucas Raggers

  Vind het een nogal onzinnig programma.

 • Profielfoto
  153957

  iChat Status vin ik handiger, die hoef je niet aan te zetten.. is gewoon een pref

 • Profielfoto
  boelie

  Grappig programmaatje, maar ik was er erg snel op uitgekeken ~ duurde 1,5 minuut. Het doet me erg denken aan de applescript die ik een aantal weken had gepost op het forum>> http://www.macosx.nl/forum/viewtopic.php?t=6732 <<

 • Profielfoto
  Stuif Meel

  Ik zie het nut er niet van in… Wat heb je er aan als je kunt zien hoe lang ik op de plee zit.
  Beetje Big Brother idee. Eng.