Re-activeer je .Mac en kies uit een kadootje

10 reacties

De meeste huidige .Mac abonnementen beginnen nu te verlopen, dus doet Apple er snel iets aan om deze te behouden. Als je .Mac her-activeert kan je kiezen tussen een aantal gratis cadeautjes van Apple, namelijk:

Ook is Apple een referrer programma gestart. Daarmee kan je vrienden, kennissen en collega’s motiveren om .Mac te nemen. Voor elke persoon die via jou .Mac gaat gebruiken, krijg je 20% korting op je eigen account (5 referrals is dus een jaar gratis een .Mac account).

Apple .Mac

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  Ganymedus

  vreemd, ik had .mac bij mijn imac, maar die was na 3 maanden verlopen, niet na een jaar. ???

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Dat was de gratis periode.

 • Profielfoto
  Danny Van Camp

  Als ik hieruit kan afleiden dat .mac betalend minder goed draait dan Apple verwacht had , dan heb ik hier wat tips voor Apple .

  .mac standard ( enkel mail & iSync & iDisk bv 20 Mb ) gratis bij elk Apple product voor een periode van 2 jaar , bijkomende Apple hardware / software geven recht op verlenging ( en dit met terugwerkende kracht voor de iTools anciencenes die nu geen .mac hebben )

  EN

  .mac Pro ( met meer capaciteit en webpage ) betalend en met een gratis trail periode van 3 maand zoals ie er nu is .

  Ik zal dan wel een standard user worden zoals velen maar een @mac.com adres is ergens toch ook gratis Apple reclame , niet ?

 • Profielfoto
  friedlance

  Dat is juist geformuleerd…

  Meer van dat soort suggesties graag!

  -Mac is alleen mac zoals mac kan zijn-

 • Profielfoto
  Jor1

  dit geldt alleen voor amerika toch???:(

 • Profielfoto
  Yves

  Zolang backup niet met proxy servers overweg kan zal ik mijn .mac zeker niet verlengen !

 • Profielfoto
  ElectricCat

  @Jør : hoe die aan voor Europa zal zijn, zullen we nog wel te horen krijgen.
  Blijft wel dat het een erg duur produkt is, dat .mac
  Ik ben van plan het op te zeggen, maar ik moet toegeven van mezelf dat ik erg makkelijk te lijmen ben met zo’n spel :p (everquest)

 • Profielfoto
  Stof

  Aardig detail: De laatste keer dat Apple het aantal .mac leden noemde (oktober 2002), waren het er 180.000. Dat zouden er volgens Apple inmiddels meer zijn, maar hoeveel is niet gezegd.

 • Profielfoto
  hankie

  Ik klik op renew, krijg ik een stukje tekst, klik ik daar weer op renew now….kom ik op de pagina voor het referren naar vrienden! Ik wordt hier iripirie van. Waar kan ik nu meteen mijn .Mac verlengen en de prijs pakken???

 • Profielfoto
  HSL

  als iemand geinteresseerd is in .mac mag hij wel via mij verlengen, dan krijgt hij/zij wel een keer wat te drinken in de kroeg..:)