Stof
Stof Nieuws 29 juli 2003

Nieuwe build Panther verder verbeterd

Diverse sites melden dat Apple een nieuwe testbuild van Mac OS X 10.3 (Panther) heeft verspreid. Deze versie heeft build nummer 7B21. ThinkSecret laat weten dat deze versie bestaat uit 3 CD’s voor de standaard installatie en 1 CD met de developertools (Xcode). In het begeleidend schrijven meldt Apple het volgende:

Railhead Design heeft deze laatste versie van Panther inmiddels ook in handen gekregen en is erg onder de indruk. De snelheid zou weer verbeterd zijn. Andere opmerkingen: “The Finder preferences are totally rebuilt. They now support a toolbar to access 4 different panes. When you double-click an icon to launch a program, the icon zooms open (larger) and fades (filmpje). The effect is like the icon is flying toward you, and it’s pretty cool.

In een forum-thread op AppleInsider zijn inmiddels diverse screenshots van 7B21 geplaatst. Daaruit blijkt ook dat de Finder, voor wie geen fan is van brushed metal, nu ook weer in ‘ouderwetse’ Aqua-stijl beschikbaar is.

Update 30-07-2003
Railhead Design heeft inmiddels ook nog wat screenshots van 7B21 toegevoegd aan z’n Panther Visual Tour. Het gaat om de plaatjes van 30-07.

Reageer op artikel:
Nieuwe build Panther verder verbeterd
Sluiten