MacOSX.nl T-shirt design contest (doe mee!)

Al enige tijd is er grote vraag naar T-shirts van MacOSX.nl. Mensen willen nou eenmaal hun loyaliteit aan MacOSX.nl tonen. Natuurlijk ben je ook gewoon de coolste als je met een T-shirt loopt waar MacOSX.nl op staat!

Omdat deze site ontzettend veel (potentiële) creatieve gebruikers kent is het natuurlijk ontzettend leuk om een T-shirt-design-contest te houden!

Concept
Wie maakt het mooiste T-shirt voor MacOSX.nl? Het ontwerp is volledig naar jouw eigen keuze. Wel moet moet er ergens op het T-shirt de tekst “MacOSX.nl” staan, onze slogan “Apple nieuws met een smaakje” (of andere variant) is niet verplicht, maar is misschien wel leuk. Iedereen mag mee doen aan de contest. We houden niemand tegen om een leuke quote te verzinnen. Wat er precies op het T-shirt moet komen te staan, laten we dus aan jullie over. Alle inzendingen worden online geplaatst.

Beoordeling
De T-shirts worden o.a. door de redacteuren en moderators van het forum beoordeeld. Er zal natuurlijk ook worden geluisterd naar de feedback van andere gebruikers…
Er zal vooral worden gekeken naar creativiteit, humor, uiterlijk en duidelijkheid.

Inzending & einddatum
We hebben een speciale pagina aangemaakt voor de inzendingen. Op deze pagina kun je eventueel plaatjes van lege T-shirts downloaden om te bewerken. Ook kan je hier de inzendingen bekijken. Het beste design word besloten op 17 juli a.s.

Inzendingen pagina

Maar, wat win je dan?
Zoals de meesten weten is MacOSX.nl een non-profit-website, een 100.000 Euro jackpot en de nieuwe G5 kan je dus helaas op je buik schrijven. Wat je wel krijgt:

  • Credits
  • 3 exemplaren van je eigen ontworpen T-shirt
  • Een MacOSX.nl emailadres en -webspace
  • Mensen die in een door jou ontworpen T-shirt lopen (moet je trots op zijn)
  • Hoogstwaarschijnlijk een groot contract met een ontwerp-bureau

Succes!!

Reageer op artikel:
MacOSX.nl T-shirt design contest (doe mee!)
Sluiten