Adriaan Mol
Adriaan Mol OMT Specials 10 juli 2003

MacOSX.nl groeit sneller dan snelst

In internet-termen zijn 40.000 pageviews per dag voor de guru’s niet zo bijzonder, zeker internationaal gezien niet. Maar in Nederland is dit al stukken interessanter. En om dan in Nederland ook nog eens een doelgroep te bereiken is nóg moeilijker. Maar op MacOSX.nl komen inmiddels gemiddeld zo’n 2.500 unieke Nederlandstalige Mac-fans per dag. We hebben deze maand een recorddag behaald (tijdens WWDC 2003) met meer dan 4.500 unieke bezoekers op één dag. Puur mond-tot-mond reclame, no advertising, niks.

Gisteren heeft ons 2000ste lid zich aangemeld. We gaan er van uit dat de stijgende lijn zal doorlopen en om dat nog sneller voor elkaar te krijgen moeten jullie, de bezoekers, vrienden kenissen en collega’s natuurlijk blijven motiveren een Mac aan te schaffen (en stiekem MacOSX.nl in te stellen als startpagina).

(wat betreft februari, in deze maand is MacOSX.nl verhuist naar de Xserve en is de telling later begonnen)

Meer grafieken volgen.

Reageer op artikel:
MacOSX.nl groeit sneller dan snelst
Sluiten