sctemme
sctemme Nieuws 17 juli 2003
Leestijd: 1 minuut

Apple Maakt $19 Miljoen Winst

Gisteren na het sluiten van de New Yorkse beurzen maakte Apple de cijfers over het laatste kwartaal bekend. Dat gebeurde tijdens een conference call met financiële analisten. MacCentral luisterde mee.

Het komt er op neer dat Apple meer omgezet heeft, zowel vergeleken met het vorige kwartaal, als het zelfde kwartaal vorig jaar. De winst is een stuk lager: $19 miljoen dit jaar vergeleken met $32 miljoen in het zelfde kwartaal vorig jaar. Apple legt de schuld onder andere bij de kosten van de Apple Stores, en de hogere prijzen voor TFT schermen en geheugen. Internationale verkoop bedroeg 39% van de totale omzet.

MacCentral Samenvatting
Reactie van TheStreet.com
CBS MarketWatch Reactie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Maakt $19 Miljoen Winst
Sluiten