omt_admin
omt_admin Nieuws 2 juli 2003

Apple Centre Rotterdam van de baan

De Augustus editie van MacFan meldt dat de bouw van het Apple Centre Rotterdam van de baan is. De reden hiervoor zou zijn dat Nanno Steenhuis van Cornerstone Holding na een conflict met Apple de bouw zou hebben afgeblazen. Het conflict zou voortkomen uit de aankondiging van Apple dat de inkoopkorting voor dealers op consumentenproducten opnieuw omlaag gaat.

Apple topman Ton van Garderen, general manager van Apple Nederland, is er van overtuigd dat er een Apple Centre in Rotterdam komt, ondanks het terugtrekken van Nanno Steenhuis uit het project. Apple zou nu op zoek zijn naar een andere partner voor de Apple Centre in Rotterdam.

Er is al eerder gesproken over het Apple Centre in Rotterdam op het forum hier en hier.

Reageer op artikel:
Apple Centre Rotterdam van de baan
Sluiten