America’s Army op de Mac

5 reacties

Inside Mac Games melde het anderhalve maand geleden al: America’s Army, de gedoodverfde opvolger van Counter-Strike, komt nu ook uit voor de Mac. Verwacht wordt, dat de Mac versie deze maand ge-released wordt.

America’s Army is een gratis oorlogssimulatie, wat draait op de Unreal engine. Er is enige controversie rond dit spel, aangezien het spel gebruikt wordt als propagandamiddel voor het leger van de Verenigde Staten. Maar als je geweten je niet in de weg zit, kan je dagen plezier hebben aan America’s Army.

Hier enkele screenshots.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Thijs

  Quote: “de gedoodverfde opvolger van Counter-Strike” Tis CouNter strike maar daar vanafgezien is dit echt niet de gedoodverfde opvolger van Counter-Strike hoor. Twee hele andere games met een heel ander gamepubliek. Ik denk eerder dat het gespeeld wordt door mensen die eerder Operation Flashpoint speelden en nu evt AA. Maar zeker geen CS opvolger, tsk:P

  Dat moest ik even kwijt:)

 • Profielfoto
  Pn

  Er zijn echt zwermen gamers die van CS overstappen naar AA, hoor:) Misschien is “opvolger” wel wat overdreven, maar AA is een hele goede vervanging voor CS. Van ander soort gamepubliek is absoluut geen sprake.

  En dat moest ik even kwijt;)

 • Profielfoto
  Fuji

  maar enig verschil… dit is gratis :)

 • Profielfoto
  Thijs

  So is Counter-Strike, naja je moet Half-Life kopen maar dat kost tegenwoordig ook nog maar 10 euro ofzo..

 • Profielfoto
  HSL

  VETTTTTTT,.. dan ben ik pas echt verslaafd..:)