Stof
Stof Nieuws 22 juni 2003

Voorbeschouwing WWDC 2003

Nog één nachtje slapen (en een lange dag wachten) voordat we te horen krijgen wat voor nieuws Apple allemaal te bieden heeft op de World Wide Developers Conference (WWDC). Het belooft in elk geval een belangrijke dag te worden voor ons Apple-fans (Panther preview!; PowerMac G5?; nieuwe PowerBook?).

Maandagavond, 19:00 uur Nederlandse tijd, zal Steve Jobs zijn keynote speech houden. Voor zover nu bekend zal de speech niet live via internet te bekijken zijn. Het kan zijn dat op het laatste moment toch nog streams opduiken, zoals ook het geval was bij de recente ‘Music to your ears’ presentatie. MacOSX.nl zal er in elk geval alles aan doen om je al tijdens de presentatie op de hoogte te houden van wat er gaande is. Hou dus maandagavond rond een uur of zeven onze voorpagina in de gaten. Uiteraard zullen we na afloop in detail verslag doen van het gepresenteerde nieuws. Dan kun je ook alsnog de keynote bekijken op http://stream.apple.akadns.net/.

Behalve onze voorpagina zal de iChat-groep macosx vanaf 18:00 de verzamelplaats zijn voor bezoekers die graag live willen kletsen over wat er gebeurt. Wil je mee kletsen, sluit je dan bij ons aan (Appeltje+G macosx – Indien vol is, ga naar “macosx2).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voorbeschouwing WWDC 2003
Sluiten