Stof
Stof Geruchten 21 juni 2003

Screenshots Panther verschijnen online

Nu WWDC steeds dichter bij komt, lijkt Apple steeds moeilijker de kurk op de fles te kunnen houden. Na het verhaal van de uitgelekte specs, meldt MacRumors dat inmiddels ook screenshots van Panther (Mac OS X 10.3) online zijn verschenen bij 4OSX.com.

De originele site heeft het nogal zwaar onder de grote belangstelling, maar inmiddels is een mirror ingericht op http://www.deskmod.com/panther/. Een andere mirror is ingericht door MacOSX.nl bezoeker Lucas Reggers  [Link verwijderd op verzoek van Apple].
Er staan shots op van een Finder Window, Mail, System Preferences, Exposé Panel, DVD Player, iChat 2 met VideoConferencing, Activity Monitor, Labels en Finder.

Uit de afbeeldingen blijkt dat de voor Aqua zo kenmerkende horizontale strepen wat zachter zijn geworden en dat ook in de Finder brushed metal wordt gebruikt. Maandag weten we of dit ook werkelijk wordt doorgevoerd in de uiteindelijke versie van Panther, maar hieronder alvast een voorproefje:

          [Plaatje ook bij ons verwijderd op verzoek van Apple]

Update:
De afbeeldingen zijn door Deskmod inmiddels ook verwijderd (op verzoek van Apple). Daardoor was bovenstaande afbeelding ook even niet meer te zien. Op de site van Lucas Reggers zijn ze echter nog steeds online (en daar komt het bovenstaande plaatje nu ook vandaan).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Screenshots Panther verschijnen online
Sluiten