Stof
Stof Nieuws 25 juni 2003

Kort nieuws naar aanleiding van WWDC 2003

Nu WWDC 2003 in volle gang is komen her en der nieuwsfeitjes boven drijven. Hieronder een selectie daaruit.

  • Volgens een technology overview (pdf) van de PowerMac G5 zullen deze worden geleverd met Mac OS X 10.2.7. Wie de geruchten sites de laatste tijd heeft gevolgd weet dat al werd gesuggereerd dat de G5 een aangepaste versie van OS X zou vereisen met codenaam Smeagol.
  • Greg Joswiak, Apple’s hoofd Hardware Product Marketing, heeft aan MacCentral laten weten dat de G5 voorlopig niet in een PowerBook te vinden zal zijn. “Our partnership with Motorola is not going away, G4s are in every other part of our product line. As you can see, [the G5] is not going in a PowerBook anytime soon. Motorola remains very important to us, but IBM is the one that can take us to the next level.”
  • Op diverse plaatsen duiken screenshots op van de developer edition van Panther, onder andere bij Funmac en AppleInsider.
  • In potentie zeer interessant, maar nog zonder bewijs van echtheid, zijn de Xbench resultaten die zijn gepubliceerd op Spiny.com.

We houden je op de hoogte als er meer te melden is van WWDC.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kort nieuws naar aanleiding van WWDC 2003
Sluiten