Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 26 juni 2003

Apple Darwin OS 7 (Preview) & Apple Hard Drive Update

Apple heeft een preview van Darwin 7.0 uitgebracht, de broncode hiervan is gratis te downloaden. Darwin is de UNIX-variant onder de motorkap van Mac OS X. Darwin draait ook op x86-machines, dat zijn PC’s waar voornamelijk Windows op draait. Darwin 7.0 wordt in Mac OS X 10.3 (Panther) gebruikt en er zitten veel verbeteringen en nieuwtjes in (wat vooral voor de UNIX-geeks interessant is).

Daarnaast heeft Apple een Hard Drive Update voor Mac OS X uitgebracht, deze update is alleen nodig voor een paar modellen G4s in combinatie met een bepaalde schijf. Apple raadt aan de update gewoon te downloaden, het stukje software geeft automatisch aan of er een update nodig is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Darwin OS 7 (Preview) & Apple Hard Drive Update
Sluiten