Pieter Coolsma
Pieter Coolsma Geruchten 23 mei 2003
Leestijd: 0 minuten

Safari Gold Master volgende maand?

Volgens een artikel op Thinksecret.com zou Safari volgende maand de Gold Master status bereiken. Verschillende ontwikkelaars hebben gemeld dat de laatste build niet meer als “Safari Beta” verspreid werd, maar met de naam “Safari 1.0”.

Volgens bronnen zou Apple ook bezig zijn om Safari onderdeel te maken van Mac OS X 10.3 Panther. Of dit een goeie zet van Apple is, valt te betwijfelen. Apple zou hiermee hetzelfde doen als Microsoft doet met Internet Explorer onder Windows. Deze versie van Safari zou ook niet onder Mac OS X 10.2 Jaguar draaien.

Artikel Think Secret

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.