Safari 1.0 @ WWDC 2003

Door: - 5 reacties

Macnews.net meldt, dat Safari tijdens de komende World Wide Developer Conference (WWDC) in San Francisco, de 1.0-status gaat bereiken. Het blijft een gerucht, maar gezien Steve toch wat te vertellen moet hebben tijdens zijn Keynote en er nu dagelijks builds worden uitgebracht in Cupertino (volgens de bronnen van Macnews.net), zal het wel waar zijn.

De laatste builds schommelen rond de nummers 85-89. Deze versies bevatten voornamelijk bugfixes en ook de mogelijkheid om een bookmark folder als homepage in te stellen. Goed nieuws dus. Dave Hyatt, hoofdontwikkelaar van Safari, houdt geïnteresseerden op de hoogte van de ontwikkelingen van het bouwen van Safari.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  CubeOwner

  De keynote van Steve is niet voor niets met 30 minuten verlengd naar 2 uur! Goh, wat zou hij allemaal te vertellen hebben in die tijd :p

 • Profielfoto
  Stof

  Steve heeft ook zonder Safari wel wat te vertellen op WWDC, daar wordt immers ook voor het eerst Panther (OSX 10.3) aan het publiek getoond.

 • Profielfoto
  Reinier

  “en ook de mogelijkheid om een bookmark folder als homepage in te stellen.” Dat noem ik nou nog eens “verdomde handig”:D Ik wacht geduldig af….

 • Profielfoto
  Missundaztood

  En ondertussen krijg ik Safari niet geupdate naar v74

 • Profielfoto
  chipo

  kan er mij soms iemand helpen met safari ,ik heb namelijk een upgrade gemaakt ,maar nu komt alleen de leesbalk nog te voorschijn en geen pagina,als ik op nieuw venster klik dan krijg ik een kader te zien met een I en daarop staat safari onverwachts gestopt??