Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 14 mei 2003
Leestijd: 1 minuut

Safari 1.0 @ WWDC 2003

Macnews.net meldt, dat Safari tijdens de komende World Wide Developer Conference (WWDC) in San Francisco, de 1.0-status gaat bereiken. Het blijft een gerucht, maar gezien Steve toch wat te vertellen moet hebben tijdens zijn Keynote en er nu dagelijks builds worden uitgebracht in Cupertino (volgens de bronnen van Macnews.net), zal het wel waar zijn.

De laatste builds schommelen rond de nummers 85-89. Deze versies bevatten voornamelijk bugfixes en ook de mogelijkheid om een bookmark folder als homepage in te stellen. Goed nieuws dus. Dave Hyatt, hoofdontwikkelaar van Safari, houdt geïnteresseerden op de hoogte van de ontwikkelingen van het bouwen van Safari.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.