Stof
Stof Nieuws 11 mei 2003

Programmeur UT 2003 over Mac-ondersteuning

Ryan Gordan, de programmeur van de Mac-port van Unreal Tournament 2003, heeft meer info gegeven over de Mac-specifieke ondersteuning van UT2003. In een .plan update beschrijft hij niet alleen dat Mac OS X 10.2.6 een vereiste is (dat wisten we al). Hij geeft ook aan dat Altivec en multi-processors ondersteund worden. Op Linux-machines gaven multi-processor systemen 5 tot 10 fps winst te zien, Gordan verwacht op Macs een zelfde versnelling.

Xlr8yourmac houdt een database van benchmark-resultaten bij van de UT2003 demo. Daar kun je niet alleen bekijken hoe de demo draait op de systemen van Mac-gebruikers, maar kun je ook je eigen UT2003 scores invoeren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Programmeur UT 2003 over Mac-ondersteuning
Sluiten