Nieuwe eMac-modellen

Door: Adriaan Mol - 5 reacties

Er zijn nieuwe eMacs uit, en vooral de prijzen zijn nog aantrekkelijker geworden. De goedkoopste eMac kost 987 euro, deze is 800 MHz. Alle modellen komen met een ATI Radeon 7500 met 32 MB DDR geheugen en hebben een 133 MHz bus. Ze zijn ook te verkrijgen met een Airport Extreme-kaart. Het duurste model is 1545 euro en heeft een 1 GHz PowerPC. Dit is ongeveer 400 euro goedkoper dan het vorige model.

eMac

[Update]
In het forum wees Appeltje ons erop dat de nieuwe eMacs zijn voorzien van de vernieuwde toetsenborden waarover al werd gespeculeerd. Klik maar op de fotogallery, links onderaan de eMac pagina op de Apple store.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  mr_omvlee

  Zozo, vooral dat duurste model maakt dus nogal een verschil :D
  Misschien dat ik mn ouders nu kan overhalen om een mac te nemen, volgens mn vader waren altijd te duur, maar dat veranderd nu behoorlijk

 • Profielfoto
  RemiroQuai

  Ik zat er al aan te denken om een eMac aan te schaffen maar misschien geeft dit toch wel de doorslag:P

 • Profielfoto
  B-Mac

  Sinterklaas!:D

  Qua prijs denk ik wel dat Apple moet… kijk naar Dell, met hun stuntprijzen (? 699,- euro, inclusief monitor).

  Om in de markt te blijven moet Apple ook wel met een goedkopere computer komen. En: dat doen ze nog goed ook! Ziet er weer strak uit, die dingen.

 • Profielfoto
  papa

  Eindelijk komt Apple met een computer voor een prijs waar zelfs Windhoos-gebruikers van zullen opkijken. Was de vorige eMac nog wat verouderd met zijn 100 Mhz-bus en Geforce2mx videokaart, deze is behoorlijk bij de tijd en bovendien een stuk sneller. En het allerbelangrijkste: hij is betaalbaar! Ik ben toe aan een nieuwe Mac en die eMac is nou wel heel aantrekkelijk met zijn G4-CPU voor die prijs…:D

 • Profielfoto
  Missundaztood

  niet alleen een nieuw toetsenbord, ook een nieuwe muis.