Microsoft MSN 2.0.0 voor Mac

Door: Adriaan Mol - 25 reacties

Of we blij moeten zijn is een tweede, maar Microsoft heeft vandaag MSN 2.0.0 voor Mac OS X uitgebracht. Dit houdt in, nieuwe versies van Internet Explorer, MSN Messenger, Windows Media Player en Microsoft AutoUpdate (joepie).

Ik ben tegelijkertijd bezig dit te installeren, maar ik moet een @hotmail.com adres hebben, of ik moet betalen? Het is me een beetje onduidelijk. Ik ga het opnieuw proberen.

Meer informatie
Download MSN 2.0

Reacties

25 reacties
 • Profielfoto
  DeX

  mja dat snapte ik ook niet… volgens mij moet je betalen voor de internetconnectie met Microsoft (MSN for Mac OS X staat gelijk aan MSN 8 voor Windows >> betalen :angry: ).

 • Profielfoto
  Ganymedus

  Hmm dat is dan toch waarschijnlijk hetzelfde pakket (msn versie) als dat men eerder kon downloaden? Hmm ik vind het maar niks. Msn is bah, ichat moet msn buddies kunnen gebruiken, dat is veel beter. ;)

 • Profielfoto
  immoreel

  eeehhhmmm ook een nieuwe internet exploder?

  kan je die niet los downloaden?

 • Profielfoto
  boelie

  Als je het mij vraagt is dit een beetje waardeloze software. De meeste onderdelen die ingebouwd zijn (rich emails, adresboek, check spelling, avoid junk), zijn al ingebouwd in het Mac OS. Wanneer stopt microsoft eens met het maken van software waar niemand op zit te wachten?

  Aan de andere kant zie je dat microsoft vanaf dit moment geen gratis software meer uitbrengt, dus de druk vanaf apple zal wel erg groot zijn. Safari, mail en adresboek zullen in mac os 10.3 de standaard web-applicaties zijn.

 • Profielfoto
  chonazz

  heeft iemand al een manier gevonden om hem zonder betalen aan de praat te krijgen die messeger??? want ik snap er echt geen reet van! volgens mij is het ook nog maar enkel voor amerika!
  en kunnen wij het gewoon nog niet aan de praat krijgen!
  ik ga er zeker niet voor batelen, wat denken ze wel

 • Profielfoto
  Lucas Raggers

  Internet Explorer is niet inbegrepen. Zal wel later los komen net als MSN Messenger.
  Ik begrijp niet wat dit voor een raar betaalpakket is en wat het inhoudt.

 • Profielfoto
  immoreel

  Volgens mij is het gewoon net zoiets als AOL en werkt et alleen in Amerika

  van VersionTracker:
  **Mac users have another choice for internet besides AOL

 • Profielfoto
  loister

  Allemaal appjes waar allang en veel beter in voorzien is, bovendien in MS-kleuter stijl. Wie zit hier nou op te wachten…

 • Profielfoto
  iAgree

  iChat werkt ook via AOL en dat werkt toch ook gewoon dus dat lijkt me niet het geval, alleen de musicstore van iTunes is iets dat alleen in de usa werkt .
  Verder houd ik het gewoon bij de versie van msn die ik nu gratis heb, lijkt me “goed”genoeg :)

 • Profielfoto
  minne

  Ik snap er ook niks van. Ik wil alleen wel die nieuwe Messenger wel hebben, maar dat kan niet los ofzo :angry:

 • Profielfoto
  Sixer

  MSN is een alles-in-één pakket, net als AOL of Netscape Communicator. De losse apps zijn onderdeel van MSN als service, maar niet van MSN als programma. MSN Messenger en Internet Explorer zullen dan ook ongetwijfeld los verschijnen. Ik denk echter niet dat de geïntegreerde versie van de Messenger binnen MSN, snel los naar buiten zal komen aangezien er onlangs nog een 3.5 is uitgekomen.

 • Profielfoto
  imaccer

  messenger kun je allang los downloaden.

 • Profielfoto
  imaccer

  ook de nieuwe

 • Profielfoto
  hankie

  Ik heb zojuist het install-proces tot de creditcard gegevens in gevuld. Toen ben ik gekapt. Je komt het goedkoopst uit met de Monthly Option (10 euro per maand met eerste twee maanden gratis en opzeggen wanneer je wilt). Het pakket is wel degelijk voor europa bedoeld, want ik kwam tijdens de install veldjes tegen waarin ik de tijd-zone en zelfs de provincie van Nederland waarin ik woon, moest aangeven. Je kunt niet voorbij of om de creditcard heen. Het is daar payen of afbreken. Natuurlijk heb ik voor het laatste gekozen.

 • Profielfoto
  Elger

  wat heb je in vredesnaam aan zon msn dienst?

 • Profielfoto
  yoann

  ok… hier verwachte ik toch MEER van… ik dacht dat het msn explorer was, net als op een windowsding… maar blijkbaar is het betalend en denk maar niet da ik ervoor zal betalen… ik vind mac.com dan 100 keer interessanter dan… weer es een teleurstelling in microsoft… maar dat is geen toeval:-) het is altijd zo:-)

 • Profielfoto
  papa

  Volgens mij zijn ze bij Microsoft helemaal gek geworden. Wie wil er nou voor die zooi van hen betalen? Kijk maar naar Windows: bijna elke PC is voorzien van illegale versies van Office enzo. En nu denken ze in Redmond zeker dat de gemiddelde Maccer wel wil betalen? Ik ben benieuwd wanneer het tot Bill Gates en zijn handlangers doordringt dat er totaal geen behoefte is aan nutteloze diensten, zowel de Maccers als de Windowsgebruikers zitten echt niet te wachten op nog meer betaalde rommel waar niemand wat aan heeft. Het is simpelweg wachten totdat die handel op internet staat en kan worden gedownload met LimeWire, Kazaa enz. Tja, they are asking for it op deze manier, he…Het allerbeste zou zijn dat Apple i-Chat aanpast zodat die ook overweg kan met het MSN-protocol. Als Microsoft zo gaat doen is de kans aanwezig dat Apple met een oplossing zal komen en dat is nog altijd tien keer beter dan wat we nu voorgeschoteld krijgen. Al was het alleen maar vanwege het feit dat iChat gewoon in het Nederlands is. ;)

 • Profielfoto
  Peter O

  Ik sluit me helemaal bij Papa aan! Terwijl ik dit zat te typen, verdwijnt bij het woord Micro$oft mijn muis weer. Ik kon wel rollen maar kreeg hem helemaal niet meer in beeld. Ik hou van een schone Mac met als het kan helemaal niets van Microdinges erop. 18 jaar geleden was het al shit en het blijft shit. Apple heeft zelf goede alternatieven om briefjes te typen en verder zijn het alleen maar zakkenvullers.

 • Profielfoto
  MacAttack

  MSN 2.0 is enkel bedoeld voor de gebruikers van de internet provider van MSN. Vermits wij geen MSN internet providers hebben (thanks god) Kunnen we dit zowiezo niet gebruiken of we nu betalen of niet.

  Hebben wij toch weer geluk ;)

 • Profielfoto
  mika_janssens

  Op de site van MacTopia staat alles duidelijk uitgelegd. MSN is een programma met mail, explorer, parent control, support voor mac-gebruikers enz. Maar je moet wel een abonnement hebben om van de diensten te kunnen betalen. Eventueel kan je er internet van MSN bijnemen. Jullie moeten dus allemaal beter lezen;)
  Ik vind het wel een stom idee van Microsoft. Ik bedoel, ze doen precies of zij apple en mail en zo uitgevonden hebben. Maar wie zit er nu te wachten op een mailclient en support voor de mac, waar je voor moet betalen, als het ook gratis kan? Moesten ze je dan nog een trial geven zonder die creditcard te moeten invullen. *zucht*

 • Profielfoto
  MacAttack

  Ja Mika bij zulke producten lees ik enkel de omschrijving ;)

  Waar blijft trouwens de petitie om het US-Only te houden? :p

 • Profielfoto
  tiny

  Ik heb binnekort zelfs geen Hotmail meer. Ik stap over op Yahoo. En als de geruchten waar zijn (dat Apple eind dit jaar met een Office-achtig pakket komt) heb ik niets meer van micro$oft op mijn Macjes

  :p

 • Profielfoto
  PeterDie

  Nee, dan Apple. Voor een werkende versie van iSync (al was het alleen maar om je adressen van je desktop naar je iPod te krijgen), een zinnige versie van iCal, een bruikbare versie van Backup heb je aleen maar een dotmek account nodig. En die kost maar 10 euro per maand! Oeps, zonder enige vorm van internet-toegang, want je mag je eigen breedbandverbinding naar het dotmek feestje brengen.
  Voor maar 120 euro! Krijg je iChat erbij. Oh, nee, wacht, die zat bij Jaguar, de TWEEDE te betalen upgrade van MacOSX sinds de eerste, algemeen beschouwd als redelijk geslaagde public beta uitkwam. Nee, met zo’n mac ben je veel goedkoper uit. Apple wil bijna geen geld van je hebben, ook bijna niet voor de tigste nieuwe versie van Quicktime Pro (alleen al om een trailer lokaal te kunnen bewaren)

 • Profielfoto
  MacAttack

  Je snapt het punt blijkbaar niet Peter, hoe kan Microsoft nu verwachten dat mensen die niet voor windows kiezen zouden betalen voor hun crappy software die ze zowiezo niet willen.

  Wat biedt MSN dat je al niet hebt? get the point?
  Ik heb een browser, ik heb een e-mail client, ik heb een messenger. Wat kan MSN 2.0 me dan nog bieden? Bugs? spyware? een XP look?

  Microsoft zal eerst met betrouwbare en degelijke software maccers moeten kunnen overtuigen van hun kunnen, voor een maccer er maar 1 cent aan wil spenderen

  Inderdaad moest je voor jaguar betalen, maar het resultaat is er dan ook naar. Je doet net alsof je voor upgrades van windows niet moet betalen en wat krijg je dan? Een XP waarvan de beta beter is dan de uiteindelijke release.

  Idd geef me dan maar Apple, maar je staat altijd vrij van te switchen natuurlijk.;)

  Wie heeft er eigenlijk ooit MSN 1.0 gezien? ???

 • Profielfoto
  cabbie

  MSN is een “rival” van AOL. De reclame op de Amerikaanse teevee is
  “a great alternative to AOL”.
  Ik moet er altijd van huiveren dat er Windows gebruikers zijn die alles over zichzelf maar naar M$ sturen. Dat neemt niet weg dat het voor de Mac wellicht aardig kan zijn (net als dat Word voor de Mac uitstekend is).