Meer goed nieuws over Apple

Door: Stof - 7 reacties

Er gebeurt de laatste dagen niet zo veel op Mac-gebied. Om de stemming er toch in te houden vandaag wat losse nieuwsfeitjes waaruit blijkt dat Apple het nog steeds heel goed doet.

 • Al meer dan drie miljoen downloads voor de iTunes Music Store
  Zowel de New York Times als O’Grady’s Powerpage laten weten dat de iTunes Music Store inmiddels meer dan 3 miljoen songs heeft verkocht.
 • Apple bovenaan in Amerikaans consumentenonderzoek
  Uit een consumentenonderzoek onder 39.000 Amerikanen is Apple naar voren gekomen als de computerfabrikant met de beste service en de minste defecten.
 • Designprijs voor de iMac G4 17″
  De British Design & Art Direction heeft aan het ontwerp van de iMac 17″ een award toegekend in de categorie Products for the Home. De Xserve heeft een nominatie (maar geen award) gekregen in de categorie Products for the Work.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Elger

  toch wel leuke informatie, maar ik zie de koersen nu al een aantal dagen langzaam terugzakken:(

 • Profielfoto
  Urbin Design

  NJa dat zegt nix.
  Apple is in Opmars. Goede zet gezet met iTunes. Strax met de G5 of PPC 970 meer lof hoop ik.:)

 • Profielfoto
  Missundaztood

  Consumentenonderzoek is een mooi resultaat

 • Profielfoto
  Peter O

  En nu eens een goede klassering in onze eigen consumentengids. Als die hun oudbolligheid ook eens laten varen, een gewoon objectief en vergelijkbaar onderzoek doen en ook oog hebben voor inovativiteit, wordt Apple eindelijk ook eens positief neergezet!

 • Profielfoto
  Zora la rousse

  De British Design & Art Direction heeft aan het ontwerp van de iMac 17″ een award toegekend in de categorie Products for the Home.

  Enne, toch vind ik de iBook leuker;)

 • Profielfoto
  HSL

  ik moet zeggen dat apple al regelmatig met verouderde apparatuur in de consumentengids redelijk goed uit de test is gekomen,.. zo ook van de zomer, toen waren de windows iPods al uit deden zij een test met de oude 10GB (mac only dus) en die kwam als beste uit de test (ik geloof de gids van november)

 • Profielfoto
  Peter O

  De iMac is een paar jaar geleden vermeld als een buitenbeentje. Het schept bij het grote publiek dan snel de mening dat het teveel afwijkt van het gangbare gebruikelijke. Het is ook wel moeilijk voor de CB om het te volgen want Apple komt met zoveel modellen, die qua design zowiezo niet met peecee’s vergelijkbaar zijn. En daar hangt aan vast dat in de tijd dat het onderzoek loopt er alweer iets nieuws van Apple is gekomen. Dus ik mag wel een beetje de discussie aanzwengelen, maar niet te scherp tegen de CB.