MacAttack
MacAttack Nieuws 4 mei 2003

Let’s Share! Apple vindt het delen uit

Sinds maandag heb ik dikwijls een communicatieprobleem als ik over audio en Apple praat. Telkens als ik begin over “iTunes” en “Sharen”, dan denkt de ander dat ik over “diefstal” praat in plaats van over “delen”. Een klein voorbeeldje: Ik benader een iChat-buddy met Let’s share!. Na de nodige uitleg over iTunes en streamen, blijkt de iChat-buddy zwaar onder de indruk van deze feature. Wel spijtig dat je niet kunt downloaden, volgt steeds achter wooow this is so freakin’ cool!. Ik vroeg dan ook om te delen, en niet om mijn harde schijf over te kopiëren.

Een ander voorbeeldje: Een Windows-kennis (ik heb enkel kennissen met Windows, de andere zijn vrienden) volgt mijn urenlange betoog over Apple, audio en de toekomst.
Blijkt de Windows-kennis totaal niet onder de indruk te zijn, want de platenfirma’s gaan nooit toelaten dat je muziek kunt sharen, iTunes 4 zal na een week verboden worden!

Blijkbaar hebben weinig mensen door, dat Apple de betekenis van het woord “delen” terug in ere heeft hersteld.

Reageer op artikel:
Let’s Share! Apple vindt het delen uit
Sluiten