Kleine schoonheidsverbeteringen

Door: Adriaan Mol - 23 reacties

MacOSX.nl heeft wat kleine, maar toch erg verfrissende layout-veranderingen gekregen sinds vandaag. Voor de mensen die het nog niet door hebben gehad: Het forum heeft deze update al iets eerder gekregen. Het is eigenlijk een layout verandering die je ook ziet bij de upgrade van iTunes 3 naar iTunes 4. Ik hoop dat mensen de update fijner vinden. Er zijn ook een paar kleine dingen op de rest van de site aangepast.

Reacties

23 reacties
 • Profielfoto
  Sharky K.

  de user interface is goed maar de graphical user interface vind ik erg tegenvallen…

  Bij macfreak is het net omgekeerd

 • Profielfoto
  MacAttack

  ik vind hem moooooooooi :angry:

 • Profielfoto
  SvS

  Goed hoor, netjes! :)

 • Profielfoto
  Stof

  Ik vind hem mooi. Nog steeds 100% herkenbaar als MacOSX.nl maar toch net effe beter om te zien! TOP!

 • Profielfoto
  Lucas Raggers

  Vind het willen lijken op de apple look wat geforceerd. Wel beter dan het was.

 • Profielfoto
  DeX

  hehe we zijn immers een apple-site:P

 • Profielfoto
  janster

  Als ik op de site kom met mijn laptop staat er microsoft ontdekt. Waarom is dit en hoe weten jullie dat ik met windows xp op de site kom? Of is gewoon dat je kunt zien met welke browser ik surf? In mijn geval dus internet explorer?

 • Profielfoto
  Lucas Raggers

  Die gedachte vind ik dus geforceerd. Inhoud is Apple, de look dus ook. (niet dat ik het lellijk vond hoor)

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  lucasraggers, liever in een Windows XP style bedoel je?:)

 • Profielfoto
  Rutger van Dijk

  Adriaan, ik vind de site er erg goed uitzien.

 • Profielfoto
  Kraid

  Allememaggies Adriaantje
  Ik vind hem top zo.

 • Profielfoto
  Haddock

  euh…durf het bijna niet te zeggen.. maar ik vind het visueel gezien een achteruitgang. De combinatie van stijlen vind ik niet mooi. Ik zie het bovenste gedeelte (hoofmenu?) liever in dezelfde stijl als de rest van de pagina. Ik zie graag dat een bepaalde stijl consequent toegepast wordt.

  Wel mijn complimenten dat jullie contant bezig zijn met de looks and feel van de site. Want stilstand is achteruitgang…:D

 • Profielfoto
  hankie

  Way to go Adriaan. You’re work is ingenius…it’s quality at its very best…oftwel…reuzepuik!!!!

 • Profielfoto
  Sixer

  Ik vind de update zeker een vooruitgang. De iTunes-achtige window, die nu eenmaal een (in mijn optiek goeie) keus is, is strakker geworden en minder 10.1-like. Ook vind ik de buttons mooier en de tegenwoordige brand font van Apple voor “macosx.nl” doet goed aan. Ik denk niet dat de iTunes-achtige window zou moeten worden omgezet in de stijl conform aan de rest van de site. Dat zou de site juist minder diepte geven omdat alles op hetzelfde niveau zou komen te liggen. Deze metallic toolbar biedt juist tegenwicht tegen de rest van de pagina en creĆ«ert zo een ruimtelijk gewicht dat de pagina, en de site, groter doet lijken voor het gevoel van de bezoeker. Ga zo door.

 • Profielfoto
  nankovic

  de ‘bovenbar’ mag wel wat breder en de letters iets minder vet. Algemeen is de site wel lekker ‘strak’.

 • Profielfoto
  Jor1

  Adriaan: helemaal super gedaan!

 • Profielfoto
  tiny

  Ik vind het erg mooi. Duidelijk en mooi.
  >>> janster: er zit een scriptje in waardoor je ‘Microsoft ontdekt’ ziet wanneer je met windhoos de site bezoekt. Bij deze ben je dus ontmaskerd ;)

  Heeft iedereen trouwens de twee verschillende staten van de LCD-display onder de knoppenbalk ontdekt? Erg cool 8)

 • Profielfoto
  CubeOwner

  Ziet er top uit!

 • Profielfoto
  JeePee

  Geweldig! Heeel gaaaaf!! Knap gedaan Adriaan!!:D

 • Profielfoto
  Amsterdam

  Helemaal goed hoor Aad *SMOOCH*

 • Profielfoto
  janster

  @tiny ja ik zie het nu. Ik zit nu achter mijn emac en er staat nu geen microsoft ontdekt. Toch wel leuk idee. Wie heeft dat eigenlijk bedacht?

 • Profielfoto
  DeX

  adriaan natuurlijk:P;)

 • Profielfoto
  JaNiintendo

  Wow. Dit is oud. XD.