Budget: Apple’s programma voor financiën?

Door: DeX - 3 reacties

Spymac komt met het nieuws dat Apple’s nieuwe programma dat (waarschijnlijk) de financiën mag verwerken in de to-come iWorks-suite, waarschijnlijk Budget gaat heten. Over Budget:

Ik ben benieuwd wanneer iWorks wordt onthuld door Apple… Tijdens de WWDC, tegelijk met de Mac OS X 10.3 Panther-preview? Of tijdens de officiële final-release van Mac OS X 10.3… We zullen zien.

Artikel Spymac

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Peter O

  Onder OS-X kon je met Appleworks 6.2.4 geen Makro’s meer maken. In OS-9 is dit nog steeds mogelijk, ook met de nieuwste 6.2.5. Met Makro’s kun je eenvoudig opdrachtseries koppelen en met een snelopdracht uitvoeren. Zoals b.v. het snel wijzigen van wit naar zwart of van zwart naar wit, of het speciaal plakken van getallen. Zouden de Makro’s weer worden opgenomen of wordt je weer naar Applescript verwezen, hetgeen ik niet bepaald een klantvriendelijke service vond. In systeem 6 of 7 kon je Makro’s opnemen, die niet afhankelijk van applicaties waren. Dat was supergebruiksvriendelijk.

 • Profielfoto
  daPOKER

  Precies waar ik op zat te wachten. Tenminste ik ga er vanuit dat de software weer helemaal top is zoals de rest van Apple. Kan ik eindelijk mijn finacieen doen op mijn Mac in mijn eigen taal…

  Laat maar komen zou ik zeggen.

 • Profielfoto
  i-mac

  Je kan dit nu al. Zoek op http://www.versiontracker.com eens naar “Hold-up” Volledig in onze moerstaal!!!