Apple Features for International Users

Door: Adriaan Mol - 6 reacties

Vandaag zal Apple Benelux ons meer informatie geven over de (nieuwe) diensten van Apple in de Benelux. We hopen natuurlijk dat wij ook snel gebruik kunnen maken van de iTunes Music Store, en misschien wel van iPhoto’s bestelservice. Krijgen we vandaag te horen dat dit niet door gaat? Onderteken deze petitie dan ook even.

Oh ja. Als Apple de diensten hier wel gaat aanbieden, wil je dan sowieso nog even tekenen? We moeten ze toch motiveren om wereldwijd te gaan, niet?

Update
Op de persbijeenkomst heeft Apple Benelux bekend gemaakt dat het nog niet duidelijk is wanneer de muziekdienst ook buiten de VS beschikbaar wordt. Apple wil dit zo snel mogelijk, maar de platenmaatschappijen hebben voor nu alleen de rechten voor de VS vrijgegeven. De platenmaatschappijen willen eerst nog even de kat uit de boom kijken. C|Net News.com schreef eerder over die strategie het volgende:

Tijd om de petitie te tekenen!

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  hankie

  Heeft misschien niets te betekenen, maar in de credits (over iTunes) zag ik staan: 1-click is een gedeponeerd servicemerk van Amazon.com. Er is dus iig sprake van een 1click (koop?) functionaliteit waar een claimer van wordt vermeld. Dit zou niet nodig zijn als de functionaliteit niet in de software zit of nooit gebruikt kan worden…toch?

  Hankie

 • Profielfoto
  papa

  Het wordt eens tijd dat Apple zich nadrukkelijker op de Europese markt gaat richten. De Amerikaanse en Japanse markt waar nu de meeste gebruikers zitten zal niet zo snel meer groeien denk ik. Maar hier valt nog veel winst te halen mits Apple eens een keer aan goede marketing doet aangezien dat het gene is wat ik als een groot probleem zie. Als de mensen meer met de Mac in aanraking zouden komen zullen ze vanzelf zien wat voor gebruiksgemak en stabiliteit ons platform biedt en dat bereik je alleen door goede marketing. Laten we hopen dat er diensten hier naartoe komen die een eerste aanzet zijn tot een serieuzere poging om de Europese markt te bedienen. Anders zou het wel eens moeilijk voor Apple kunnen worden om hier te overleven en dat zou ik doodzonde vinden.

 • Profielfoto
  KeKo

  Mijn mp3tjes download ergens/overal wel en dan gratis en mijn digitale foto’s heb ik niet en anders wil de hema die ook graag voor me afdrukken

 • Profielfoto
  immoreel

  De HEMA drukt ze alleen maar af, dat is iets anders dan dat je een mooi gedrukt boek krijgt.

  Maar inderdaad, MP3s kun je overal krijgen…zelfs die van madonna…;)

 • Profielfoto
  Reinier

  Is er al wat bekend? Hoelaat kondigt Apple Benelux dit soort dingen aan? Laat me niet langer in spanning !! Ik wil ook muziek kopen bij apple !:D

 • Profielfoto
  PeterMeeuwsen

  Ja, waar heb je dat gelezen Adriaan?