Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 1 mei 2003

Apple Features for International Users

Vandaag zal Apple Benelux ons meer informatie geven over de (nieuwe) diensten van Apple in de Benelux. We hopen natuurlijk dat wij ook snel gebruik kunnen maken van de iTunes Music Store, en misschien wel van iPhoto’s bestelservice. Krijgen we vandaag te horen dat dit niet door gaat? Onderteken deze petitie dan ook even.

Oh ja. Als Apple de diensten hier wel gaat aanbieden, wil je dan sowieso nog even tekenen? We moeten ze toch motiveren om wereldwijd te gaan, niet?

Update
Op de persbijeenkomst heeft Apple Benelux bekend gemaakt dat het nog niet duidelijk is wanneer de muziekdienst ook buiten de VS beschikbaar wordt. Apple wil dit zo snel mogelijk, maar de platenmaatschappijen hebben voor nu alleen de rechten voor de VS vrijgegeven. De platenmaatschappijen willen eerst nog even de kat uit de boom kijken. C|Net News.com schreef eerder over die strategie het volgende:

Tijd om de petitie te tekenen!

Reageer op artikel:
Apple Features for International Users
Sluiten