Adobe Acrobat 6.0 productlijn beschikbaar

Door: Stof - 10 reacties

Adobe heeft vandaag aangekondigd dat de Acrobat 6.0 productlijn, inclusief Reader per direct beschikbaar is. Acrobat is te koop in drie versies (Professional, Standard en Elements), Reader is gratis te downloaden.

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  passenger

  Las bij Versiontracker de reacties, ronduit negatief. Ligt het aan mij of zit Adobe fout?

 • Profielfoto
  helix

  ik moet zeggen dat ik verbaast ben van de nieuwe mogelijkheden die erin zitten, niet dat ik alles al getest heb maar je kan bv een slideshow geven met verschillende overgangen en zo, ook heel veel instellingen bij de voorkeuren, overigens een heel mooie splashscreen.
  Ik schrok wel ff van de iconen, ik dacht dat ik plotseling op een PC zat te tokkelen… :p
  later misschien meer…

 • Profielfoto
  HSL

  bij version tracker klagen ze over de opstart-tijd en over de iconen.
  kan ik helemaal begrijpen!!

 • Profielfoto
  Dennis002

  Ik lees net over problemen met het automatisch openen van het programma (macfixit). Verder nog geen nl. versie. Kan nog wel even wachten dus.

 • Profielfoto
  dennis

  Toen ik hem via de website downloade kreeg ik versie 5. Via versiontracker had ik wel de goede.
  Verder vind ik niet dat Adobe er zo fout meezit, de opstarttijd was alleen de eerste keer erg lang.
  Verder lijkt het of dit programma bij het Office pakket hoort, bleh!! over die menubalk heb ik het nu dus :angry:
  Maar verder kunnen we er veel meer mee dan 5.1

  Dennis

 • Profielfoto
  Zora la rousse

  Krijgen ze bij Enfocus weer gelijk: de nederlandse versie laat weer op zich wachten.
  Grappig dat versiontracker wel gewag maakt van versie 6, http://www.adobe.nl niet. Men zou toch minstens kunnen melden dat de reader nog niet in de nederlandse taal beschikbaar is. Als drukker krijg je niet alleen werk uit nederland!

 • Profielfoto
  error

  Who needs software in the Dutch lanuage anyway? Updates komen altijd veel trager en de vertalingen zijn soms zeer slecht. Op mijn Macs alles in het Engels, alleen XPress staat via de voorkeuren in het Nederlands. De nieuwe Acrobat Reader werkt zeer goed – beter dan zijn voorgangers in Mac OS X. Ik heb de Acrobat Professional upgrade al een tijdje in bestelling (International English) en verwacht daar veel van. Mac OS X kan zelf al keurige pdf bestanden maken, maar vaak heb je toch nog wat serieuze functies nodig… dus Distiller binnen X lijkt mij heel fijn.

 • Profielfoto
  Frank ter Braak

  Ik heb altijd gedacht dat Adobe Acrobat 5 zowiezo niet voor OSX geschikt was. Nu dus pas voor OSX lijkt mij laat maar wel noodzakelijk.

 • Profielfoto
  mbrant

  Wij zijn al lang wachtend op de upgrade van Acrobat voor OSX om professionele PDF’s te maken. Dus ging ik op zoek en wilde de upgrade bestellen voor $ 149 voor een CD minus de shippingcosts. Nu zie ik dat je een pre-order kunt doen in andere stores -buiten de US- en dan kost dezelfde upgrade: Eur 175 en + BTW Eur 208, en nog wat. Dit vind ik nou echt een schandaal.
  De US$ staat al veel lager tov van de euro. Kan hier tegen geprotesteerd???
  Overigens moet je, als je een electronisch formulier wil maken de Professional bestellen omdat dat weer niet in de Standaard zit! Verder zal ik ook de Tryal proberen. Je hoort nog.

 • Profielfoto
  error

  Bij die $149 komt in de US nog wel TAX – de hoogte kan per locatie verschillen.

  Maar goed: $149 = (vandaag) 126,15 euro… dus waarom ik 48,85 euro extra moet betalen is mij een raadsel. Zakkenvullers daar bij Adobe. Maar ik heb die software wel nodig… dus wat doe je eraan?

  Maar veel is in de US goedkoper… we moeten er helaas maar mee leren leven. Als ik de HP/De Tijd van deze week moet geloven zijn alle prijzen hier in de afgelopen 5 jaar met gemiddeld 50% gestegen! De nieuwe minister doet een onderzoek!

  Jammer dat je de bestelling niet gewoon kunt plaatsen bij de US winkel van adobe.com… kan helaas enkel binnen hun grensgebied.