Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 2 april 2003
Leestijd: 1 minuut

Wat kunnen we van Carracho verwachten?

Nadat Hotline ondergegaan is door de typische dot-com-bedrijven die het fout hebben gedaan op het verkeerde moment, kwam Carracho Communications met hun Carracho-client. Een nog betere Mac OS-look and feel, die echter altijd in betastadium is gebleven, maar het werkte perfect. Naar mijn mening beter dan Hotline.

Maar heeft Carracho stil gezeten? Echt niet! Ze zijn bezig met een volledig nieuwe versie in Cocoa die speciaal voor Mac OS X is gemaakt, onder de code-name “Enchilada”. Echt veel nieuwe features zijn niet te bekennen in deze beta, behalve dat het er stukken beter uit ziet en vooral veel fijner werkt. Bij de oude versie van Carracho werd het af en toe nogal een probleem als je een connectie had met 10 servers, dan had je ongeveer 40 vensters in je scherm. Dit is nu lekker opgelost door de fijne drawers, tabs en toolbars.

Wat ik graag zou willen zien in de volgende versies van Carracho is de mogelijkheid om servers met elkaar te linken en wat natuurlijk belangrijk is, is dat er geen Windowsversie zal komen.

Ik heb wat screenshots gemaakt van de beta (die niet officieel te verkijgen is).

Zie Enchilada screenshots

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Wat kunnen we van Carracho verwachten?
Sluiten