Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 25 april 2003
Leestijd: 1 minuut

Touch Switch Control

Dankzij een bericht op MacInTouch kan ik nu eindelijk de Touch sensitive knoppen op mijn Cinema Display uitzetten. Ik weet niet hoeveel keer ik mijn Mac in slaap heb gesust door per ongeluk de power knop aan te raken. Als je de toetscombinatie command – shift indrukt terwijl je via de Systeem voorkeuren op ‘Displays (Beeldschermen)’ klikt, wordt er een derde tab geactiveerd (moet je wel een Cinema Display hebben, op mijn powerbook ging het natuurlijk niet ;-).

Vervolgens kan je het vinkje aan of uit zetten. Handig niet ? Ik vraag mij of of er nog meer toetscombinaties bestaan voor andere systeemvoorkeuren…

MacInTouch bericht
Dank aan Eric’s weblog voor de tip.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Touch Switch Control
Sluiten