omt_admin
omt_admin Nieuws 29 april 2003

iFM, Radio op je iPod

De nieuwe iPods zijn natuurlijk super, maar ze hebben nog steeds geen ingebouwde FM-tuner, iets dat veel andere mp3-spelers al wel ingebouwd hebben. Griffin Technology heeft een mooie oplossing bedacht, genaamd iFM. Deze externe oplossing maakt gebruik van de afstandbediening van de iPod. Als een soort Moneyclip omarmt de iFM de afstandbediening, en gebruikt de knoppen van de remote om bediend te worden. De afstandbediening is dus wel nodig om de iFM te laten werken. Alleen de 15Gb en de 30Gb iPod hebben de afstandbediening in hun pakket zitten. Voor het 10 Gb model kan je hem ook los kopen.

De iFM kost US $35,- en is nu al voor te bestellen via de Griffin online store. Levering wordt verwacht in de periode midden-zomer…

Griffin iFM
De nieuwe Apple iPod

Reageer op artikel:
iFM, Radio op je iPod
Sluiten