DeX
DeX Nieuws 14 april 2003

Heeft Apple Microsoft eigenlijk nog wel nodig?

Het mag iedereen duidelijk zijn dat Apple een stevige aanval op Microsoft heeft geopend. Het begon eigenlijk met de introducering van de Switch-campagne. Safari en KeyNote spelen uiteraard ook een grote rol in deze actie. Met de komst van deze programma’s worden Microsoft’s Internet Explorer en PowerPoint eigenlijk al helemaal uitgeschakeld. Beide programma’s van Apple blinken uit in eenvoud, gebruikersgemak en functionaliteit (Safari is bovendien ook nog eens verbazingwekkend snel).

Daarbij is Apple bezig met de ontwikkeling AppleWorks 7 (of, zo je wilt, iWorks). Dus het ligt voor de hand dat ook Word en Excel het veld moeten ruimen – als we op de in het verleden behaalde resultaten afgaan

OSOpinion heeft een interessant artikel over deze kwestie, en geeft antwoord op de vraag:

Even los van bovenstaande vraag: denken jullie dat Apple een aanzienlijk percentage Windows-gebruikers weet over te halen naar het Mac-platform met de (toekomstige) acties?

Reageer op artikel:
Heeft Apple Microsoft eigenlijk nog wel nodig?
Sluiten