DeX
DeX Geruchten 10 april 2003

Gloednieuw iPod-design?

Zou het nu dan eindelijk zover zijn? Na talloze meldingen van de bekende rumorsites over een nieuwe iPod 2, komt nu ook (de vaak betrouwbare site) ThinkSecret met een nieuwsbericht over een nieuwe iPod.

Apple gaat ook de buitenkant van de iPod waarschijnlijk veranderen: de knoppen aan de buitenkant van het scrollwheel worden vervangen door 4 aparte knoppen boven de centrale, grote knop. Ook wordt er (standaard, dus niet optioneel) een Dock bijgeleverd, waarin de iPod waarschijnlijk opgeladen kan worden en waarmee simpel data verzonden kan worden met de Mac. Ook zal USB 2.0 ondersteund worden voor de Windows-gebruikers.
Waarschijnlijk zal Apple tegelijk met de introducering van de nieuwe iPod haar langverwachte muziekservice lanceren:

Artikel ThinkSecret

Reageer op artikel:
Gloednieuw iPod-design?
Sluiten