Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 28 april 2003

…en ook een nieuwe iPod

Zoals verwacht, is er ook een nieuwe iPod uit. Niet alleen de grootte van de harde schijf is veranderd, maar ook de afmetingen en het ontwerp. Naast alle nieuwtjes die de nieuwe iPod heeft, zoals verlichte knoppen en ondersteuning van AAC geluidsformaat (zie vorige artikel voor uitleg over AAC) komen de 15GB en de 30GB met een Dock. Voordeel hiervan is, dat je iPod nu makkelijk op te laden is, en verder is de Dock in een stereo-installatie te pluggen.

Standaard beschikt de nieuwe iPod over de iPod Software 1.3. Naast de betere gebruiksvriendelijkheid zitten er ook 3 nieuwe spellen op (Solitaire, Brick en Parachute). Daarnaast zit er ook een tekst-viewer op, waarmee je snel tekst bestandjes in kunt plakken en onderweg kan aflezen.

iPod Software 1.3 is ook voor de oudere iPods beschikbaar, wat dus AAC-ondersteuning op je oudere iPod betekent.

De nieuwe iPod komt in drie soorten: 10GB, 15GB en een 30GB. De prijzen starten bij 399 euro inclusief BTW.

Apple iPod

Reageer op artikel:
…en ook een nieuwe iPod
Sluiten