Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Geruchten 14 april 2003

Digitimes: ‘Apple komt met systeem met draadloze monitor’

Op de website van DigiTimes is het gerucht te lezen dat Apple binnenkort mogelijk komt met een computer welke is voorzien van een draadloze monitor. Het systeem zou qua uiterlijk lijken op een Tablet PC met een los toetsenbord. Een voorbeeld daarvan is de door Philips aangeboden DesXscape. Apple’s product zou echter een batterij ontberen en daarmee niet bedoeld zijn voor gebruik onderweg. Er is geen informatie beschikbaar over eventuele mogelijkheden voor ‘handgeschreven’ invoer via Inkwell, Apple’s techniek voor handschriftherkenning.


Het bericht van DigiTimes is gebaseerd op een artikel van het Chinese Economic Daily News (wie wil kan het zelf nalezen). Daarin wordt het volgende gemeld:

In aanvulling hierop melden bronnen van Digitimes dat het apparaat in het eerste kwartaal van 2004 op de markt zou verschijnen. Om thuisgebruikers aan te kunnen spreken zou de prijs ‘redelijk’ worden gehouden. We willen opmerken dat Digitimes in het verleden in het verleden regelmatig aan Apple gerelateerde voorspellingen heeft gedaan die niet uitgekomen zijn. Zo werd eerder een 19″ iMac voorspeld. Die voorspelling wordt in het nieuwe artikel nog eens herhaald.

Met dank aan Peter voor de tip!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Digitimes: ‘Apple komt met systeem met draadloze monitor’
Sluiten